1. Ακολουθήστε τη φύση

Αντί να παλεύετε με τα φυσικά μαλλιά σας φροντίστε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο ωραία. Κοινώς, αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά είναι πραγματικά κρίμα να αναγκάζετε και τον σύντροφο σας να τρώει το χρόνο του μέσα στο δωμάτιο να σας περιμένει να τα ισιώσετε ή ακόμη και εσείς να χάνετε τον ύπνο σας για να προλάβετε να είστε έτοιμες στην ώρα σας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που θα μορφοποιεί τις μπούκλες και θα εμποδίζει το φριζάρισμα ενώ αντίστοιχα αν έχετε ίσια μαλλιά ένα προϊόν κατά της λιπαρότητας στις ρίζες θα είναι ιδανικό. Πειραματιστείτε και με εύκολα και κολακευτικά χτενίσματα. Τα όμορφα λαστιχάκια που φοριούνται και σαν βραχιολάκια είναι απαραίτητα ή μικρά κοκαλάκια που χωρούν ακόμη και στην τσέπη.   

2. Πρακτικότητα και λάμψη

Κάντε την καρδιά σας πέτρα και μην πάρετε όλη την γκάμα από μπουκαλάκια που έχετε στο μπάνιο σας: καθαριστικό., λοσιόν, ενυδατική κρέμα, κρέμα για τα μάτια κτλ… Επισκεφθείτε ένα κατάστημα καλλυντικών ή ένα φαρμακείο και προμηθευτείτε ένα δυο προϊόντα τα οποία θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες του προσώπου σας για ντεμακιάζ και ενυδάτωση. Αυτό που μπορεί να σας ακουστεί πολυτέλεια αλλά θα εκτιμήσετε την αποτελεσματικότητα του είναι οι ειδικές μάσκες κατά των μαύρων κύκλων ειδικά αν κάνετε υπερατλαντικό ταξίδι.        

3. Μακιγιάζ: τόσο, όσο

Επιλέξτε μια σταθερή βάση και μην αρχίσετε τις καλλιτεχνίες. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεστε όλη μέρα έξω από το δωμάτιο σε βόλτες και ξεναγήσεις και ένα βαρύ μακιγιάζ θα δείχνει το πρόσωπο σας ακόμη πιο κουρασμένο. Μια πούδρα στη τσάντα σας θα αφαιρέσει την όποια λάμψη λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ ένα γλυκό lip gloss θα φωτίσει αμέσως το πρόσωπο σας. Μια καλή μάσκαρα αρκεί για να τονώσει χωρίς να βαρύνει το βλέμμα σας.  

      

4. Και κάτι για την όρεξη

Μια λιγούρα όλη μέρα στους δρόμους είναι λογικό να σας πιάσει. Καλύτερα από αλμυρά, γεμάτα αλάτι σνακς τα οποία δημιουργούν φούσκωμα και κατακράτηση υγρών να έχετε προνοήσει να έχετε μαζί σας μπάρες δημητριακών – υπάρχουν και με σοκολάτα για τις στιγμές υπογλυκαιμίας. Μην παραλείπετε φρούτα και χυμούς στο πρωινό του ξενοδοχείου. Θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα ενυδατώνουν εσωτερικά την επιδερμίδα σας. Για το ταξίδι μπορείτε να έχετε φακελάκια πράσινου τσαγιού που θα σας χαρίσουν ενέργεια και ευεξία όσο μακρινό και αν είναι το ταξίδι.  

  

5.Simple chic

Στον τομέα ένδυση θα χρειαστεί μια παραπάνω σπουδή. Φροντίστε να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς με κομμάτια κλειδιά που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Το ίδιο ισχύει και τα αξεσουάρ. Για παράδειγμα ένα μαύρο παντελόνι ή ένα καλό τζιν μπορούν να αποτελέσουν τον τέλειο καμβά για ιδιαίτερα συνολάκια. Μπαλαρίνες και αθλητικά είναι στα must καθώς και οι πασμίνες που εύκολα γίνονται και κασκόλ.