Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπτά
Για 4 άτομα

ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια Σπαγγέτι Νο 6 MISKO Ολικής Άλεσης
4 μικρά φιλέτα γαλοπούλα κομμένα σε κομμάτια
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε βραστό αλατισμένο νερό για 12-14 λεπτά και στην συνέχεια τα σουρώνετε.

2. Κόβετε τα φιλέτα γαλοπούλας σε μικρά κομμάτια και τα ψήνετε με πολύ λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή για 10 λεπτά στο grill του φούρνου σας.

3. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμυδάκια τα οποία έχετε ψιλοκόψει. Όταν μαραθούν προσθέτετε τα ψημένα κομμάτια γαλοπούλας και τα ζυμαρικά.

4. Ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε και τα μυρωδικά δηλαδή τον μαϊντανό και τον δυόσμο.

5. Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα προσθέτοντας προαιρετικά ένα τριμμένο σκληρό κίτρινο τυρί.