Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπτά
Για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια Σπαγγετίνι Νο 10 MISKO Ολικής Άλεσης
200 γραμμάρια γραβιέρα χοντροτριμμένη
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Φρέσκια ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε ένα ξύλο κοπής κόβετε το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι.
2. Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνετε τα ζυμαρικά και ανακατεύετε. Αφήνετε να βράσουν 6-8 λεπτά και στην συνέχεια τα σουρώνετε καλά.
3. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει σοτάρετε για ένα λεπτό τα κρεμμύδια και τις τομάτες κομμένες σε κύβους.
4. Προσθέτετε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά, ανακατεύετε και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα προσθέτοντας από πάνω χοντροτριμμένη γραβιέρα, φρέσκια ρίγανη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.