Η υπερπολυτελής έπαυλη των νιόπαντρων Κιμ και Κάνιε είναι σχεδόν έτοιμη, προφανώς όμως δεν θα αποτελεί την οικογενειακή τους κατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλαν κιόλας πωλητήριο στο καινούργιο τους σπίτι, του οποίου η κατασκευή μέχρι στιγμής κόστισε 11 εκατομμύρια δολάρια. Κι ο λόγος; Ότι η ολοκλήρωσή του καθυστερεί περισσότερο απ’ ό,τι είχαν τελικά υπολογίσει κι έχουν πλέον κουραστεί να περιμένουν.

Η εντυπωσιακή έπαυλη των 9.000 τετραγωνικών ποδιών, που είναι χτισμένη στους λόφους του Μπελ-Ερ και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια, ανακατασκευάζεται από το Γενάρη του 2013, όταν το διάσημο ζευγάρι προχώρησε στην αγορά της. Από τότε μέχρι και σήμερα, η Νορθ Γουέστ φιλοξενείται μαζί με τους γονείς της στο σπίτι της γιαγιάς της, Κρις Τζένερ.

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα χρειαστεί να περάσει τόσος καιρός για την ολοκλήρωση του σπιτιού μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω να μένω μαζί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να συναναστρέφεται καθημερινά η μικρή με όλη της την οικογένεια. Θα χαρώ πολύ να μετακομίσω στο δικό μας σπίτι, αλλά είναι βέβαιο ότι θα μου λείψει πολύ όλο αυτό εδώ», είχε δηλώσει τότε η δημοφιλής τηλεοπτική σταρ.