Το 2011, η Reebok ως ο αποκλειστικός προμηθευτής πιστοποιημένου CrossFit εξοπλισμού, έφερε στην αγορά την πρώτη γενιά του Reebok CrossFit Nano. Το παπούτσι αυτό υιοθετήθηκε πολύ γρήγορα από την CrossFit κοινότητα και την επόμενη χρονιά η Reebok παρουσίασε τη βελτιωμένη του έκδοση, λανσάροντας το Reebok CrossFit Nano 2.0. Θέλοντας να προσφέρει ακόμη καλύτερες επιδόσεις στους αθλητές, η Reebok παρουσιάζει ταυτόχρονα με την έναρξη των 2014 CrossFit Games, το ανταγωνιστικό Reebok CrossFit Nano 4.0.

Σημαντικές καινοτομίες κάνουν το νέο Nano 4.0 το ιδανικό CrossFit παπούτσι. Η πιο εμφανής από αυτές είναι η αλλαγή στην τεχνολογία Duracage, η οποία βρίσκεται στο πάνω μέρος του παπουτσιού. Πρόκειται στην ουσία για ένα σκελετό από πολυουρεθάνη, ο οποίος ενώνεται με τη διχτυωτή επένδυση του παπουτσιού, εξασφαλίζοντας έτσι ελαστικότητα, στιβαρότητα, προστασία και χαμηλό βάρος. Το πάχος του Duracage πλέγματος διαφέρει από περιοχή σε περιοχή ανάλογα με την πίεση που ασκείται στο παπούτσι κατά τη διάρκεια των CrossFit κινήσεων. Έτσι, είναι πιο παχύ σε σημεία, όπου απαιτείται πλευρική στήριξη και προστασία από την τριβή στο σχοινί, ενώ άλλα σημεία έχουν υφή τέτοια, ώστε να προσφέρεται καλύτερο κράτημα, ανθεκτικότητα και ελαστικότητα.

Εκτός από την τεχνολογία Duracage, το νέο Nano 4.0 διαθέτει συστήματα αερισμού στη γλώσσα αλλά και ψύξης στα πλευρικά και μεσαία τμήματα του παπουτσιού. Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει και στην εξωτερική σόλα, η οποία έχει πλέον δύο επίπεδα πρόσφυσης: μεγάλες προεξοχές για πρόσφυση στο έδαφος και μικρότερες αυλακώσεις, οι οποίες βοηθούν στο να απομακρυνθεί γρήγορα το νερό και η σκόνη, καθώς και ειδικές Metasplit αυλακώσεις για ελαστικότητα στην περιοχή κάτω από τα δάχτυλα. Αφρώδες υλικό τοποθετημένο στο πίσω και μπροστά μέρος του παπουτσιού εξασφαλίζει σταθερότητα και προστασία από τους κραδασμούς σε ασκήσεις, όπως τα heavy squats, τα box jumps και τα double unders. Τέλος, η νέα RopePro Outsole τεχνολογία είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει πρόσφυση κατά την αναρρίχηση στο σχοινί και ταυτόχρονα να διευκολύνει το ολίσθημα σε αυτό κατά την κατάβαση.

Το Reebok CrossFit Nano 4.0 είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο ανανεωμένο site της Reebok καθώς και στα καταστήματα που διαθέτουν Reebok προϊόντα.