Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Βecel pro-activ «Διαδρομές Καρδιάς» έχει επισκεφθεί εδώ και 3 χρόνια 10 πόλεις της Ελλάδας όπου περισσότερα από 6.000 άτομα εξέτασαν δωρεάν τη χοληστερίνη τους και ενημερώθηκαν για τον τρόπο ελέγχου και μείωσης των επιπέδων της.

Οι Διαδρομές συνέχισαν το ταξίδι τους στην Ελλάδα και το 2013 βρέθηκαν κοντά στους κατοίκους της γραφικής Βόνιτσας για να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μείωσης της χοληστερίνης. Οι ειδικοί του Βecel pro-activ εξέτασαν δωρεάν τους κατοίκους της Βόνιτσας και όσοι εμφάνισαν αυξημένα επίπεδα χοληστερίνης απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα 3 εβδομάδων που προσέφεραν οι Διαδρομές. Στο δωρεάν πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονταν εβδομαδιαία επίσκεψη σε διαιτολόγο, συστηματική άσκηση με γυμναστή και δωρεάν καθημερινή κατανάλωση προϊόντων Becel pro-activ. Τα αποτελέσματα υπήρξαν και εδώ εντυπωσιακά: το 84% των συμμετεχόντων μείωσαν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη τους μετά από μόλις 3 εβδομάδες!

Οι πραγματικές ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικές!

Απολαμβάνω τις νέες διατροφικές μου συνήθειες

Ο Αλκιβιάδης Ρισβάς κατοικεί στη Βόνιτσα και είναι συνταξιούχος. Δεν μπορούσε να ρίξει τη χοληστερίνη του μέχρι που γνώρισε τα προϊόντα του Βecel pro-activ. Χάρη στο γάλα, τη μαργαρίνη και το γιαούρτι μείωσε τη χοληστερίνη του σε 3 βδομάδες. Και το συνεχίζει ακόμα, γιατί το απολαμβάνει, όπως δηλώνει ο ίδιος!

Πρώτη φορά κατάφερα να «ρίξω» τη χοληστερίνη μου

H Μαρία Παλαιογιάννη είναι νοικοκυρά. Ενημερώθηκε για το πρόγραμμα Βecel pro-activ από το κέντρο υγείας, το οποίο επισκέφθηκε για εξετάσεις χοληστερίνης. «Πάντα είχα χοληστερίνη, αλλά δεν είχα καταφέρει να την “ρίξω”», δηλώνει η ίδια και συνεχίζει: «Με θρεπτικές τροφές, όπως το γάλα, η μαργαρίνη και τα φρούτα κατάφερα και μείωσα σημαντικά για πρώτη φορά στη ζωή μου τη χοληστερίνη μου».

Έμαθα να κάνω σωστή διατροφή

Ο νεαρός Θοδωρής Μαζαράκης είναι τοπογράφος Μηχανικός και αθλείται συστηματικά. «Δεν είχα κάνει ποτέ εξετάσεις για χοληστερίνη», παραδέχεται ο ίδιος. «Όταν έμαθα ότι τα επίπεδα της χοληστερίνης μου ήταν ανεβασμένα, μπήκα στο πρόγραμμα 3 εβδομάδων του Βecel pro-activ και κατάφερα να τα μειώσω κατά 10%. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι έμαθα να κάνω σωστή διατροφή», καταλήγει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ