Το μυστικό της επιτυχίας παικτών της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ κρύβεται κάτω από την αθλητική εμφάνισή τους. Πρόκειται για τα Nanobionic Smart Clothes (www.nanobionic.com), επίσημο προμηθευτή της Εθνικής μας Ομάδας.

Δεν είναι τυχαίο ότι παίκτες της ανανεωμένης και πολλά υποσχόμενης Εθνικής μας Ομάδας επέλεξαν να φορούν τα Nanobionic Smart Clothes στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπασκετ που διεξάγεται στην Ισπανία, αλλά και κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.

Η καινοτομία τους εστιάζεται στο ότι εκμεταλλεύονται την ενέργεια που εκπέμπει το σώμα μας, προσφέροντας μοναδικά οφέλη σε όσους τα φορούν, όπως αύξηση δύναμης, ισχύος, αντοχής και ελαστικότητας, μείωση της κόπωσης, εξισορρόπηση θερμοκρασίας και ενίσχυση της ευεξίας.

Ο κ. Γιώργος Ψιψίκας – CEO της Nanobionic δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που διεθνείς παίκτες της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ – μια νέα πολλά υποσχόμενη και γεμάτη όρεξη και ταλέντο ομάδα – διάλεξαν να φορέσουν τα Nanobionic Smart Clothes» έτσι ώστε να βοηθήσει τις αθλητικές τους αποδόσεις. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, μέσα από την καρδιά μας. Και εμείς, ως Nanobionic, μαζί με όλη την Ελλάδα είμαστε δίπλα τους.

Διεθνείς παίκτες της Εθνικής που έχουν εμπειρία από τα ρούχα Nanobionic δηλώνουν σχετικά:

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : «Προσωπικά φοράω τα προϊόντα Nanobionic 3 χρόνια τώρα, και θεωρώ ότι με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Χρησιμοποιώ τις φανέλες, τις κάλτσες και κάποιες προστατευτικές ζώνες που έχω πάρει για τη μέση. Ελπίζω να βγαίνουν και νέα προϊόντα και να μας βοηθάνε ακόμα περισσότερο.»

ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ : «Τα Nanobionic είναι ένα προϊόν το οποίο γνωρίζω από τον καιρό που έπαιζα στο Μαρούσι. Μιλάμε για 5-6 χρόνια πριν. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην αποκατάσταση, αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Νομίζω ότι σου δίνει extra δύναμη και εκρηκτικότητα, ενώ σε βοηθάει ώστε να έχεις τη μέγιστη προσπάθεια, γιατί αυτό είναι που χρειάζεσαι στο άθλημά μας. Νομίζω ότι είναι κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα μας να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα.»

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ : «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που έχω το Γιλέκο και το T-shirt Nanobionic. Πιστεύω αν το φοράω για συνεχόμενες προπονήσεις και στα παιχνίδια θα μου προσφέρει μια καλύτερη ενέργεια και θα έχω καλύτερα αποτελέσματα στον αγώνα.»

Η Nanobionic (www.nanobionic.com) προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που βοηθάνε στη γενικότερη ευεξία, και απόδοση του ανθρώπινου οργανισμού συμβάλλοντας σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής.