Ο λόγος για την 28χρονη αμερικανίδα καλλονή Amber Laura Heard, που εγκατέλειψε το σχολείο για το μόντελινγκ, από το οποίο μεταπήδησε στην υποκριτική. Η προσωπική της ζωή έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα, εξαιτίας των αμφισεξουαλικών της προτιμήσεων, αλλά και του αρραβώνα της με τον Johnny Depp. Παρά τα 22 χρόνια που τους χωρίζουν και τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης τους, φημολογείται ότι σύντομα θα παντρευτούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Η σιλουέτα της
«Είμαι πολύ πειθαρχημένη με τη διατροφή μου. Προσέχω πάντα τι τρώω και τι πίνω. Επίσης, φροντίζω να γυμνάζομαι. Πηγαίνω για τρέξιμο, παίζω τένις, ενώ κάνω τακτικά μαθήματα πιλάτες».

Ο… εχθρός
«Δεν βγαίνω στον ήλιο χωρίς να φορώ καπέλο και αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας».

Σεξουαλικές προτιμήσεις
«Στο παρελθόν είχα επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις και με άνδρες και με γυναίκες. Δεν είναι το φύλο, αλλά η προσωπικότητα που με ελκύει. Στην αγάπη είμαι πάντα ανοιχτή».

Στην κουζίνα
«Ακόμη και τις περιόδους που εργάζομαι 90 ώρες την εβδομάδα μαγειρεύω μόνη μου. Τρώω άφθονα λαχανικά, άπαχες πρωτεΐνες και χρησιμοποιώ πολλά μπαχαρικά».

Επεξεργασμένες τροφές
«Διαβάζω πάντα τις ετικέτες στα τρόφιμα. Όταν περιέχουν συστατικά που δεν τα γνωρίζω, τα αφήνω ξανά στο ράφι. Αποφεύγω τις επεξεργασμένες τροφές».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Η αδυναμία της
«Λατρεύω τα γρήγορα αυτοκίνητα. Έχω αδυναμία σε εκείνα της δεκαετίας του ’60 και ιδιαίτερα στις Mustang».

Το εμπόδιο της ομορφιάς
«Θα ήθελα ο κόσμος να πιστεύει στις δυναμικές, έξυπνες και αδιάλλακτες γυναίκες ανεξαρτήτως του αν είναι όμορφες. Κανείς δεν έπαιρνε στα σοβαρά την Charlize Theron, μέχρι που μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες ενός ρόλου σε τέρας. Προσωπικά, ψάχνω ρόλους που δεν βασίζονται στην εξωτερική εμφάνιση».

Angelina Jolie
«Είναι μοναδική. Την θαυμάζω απεριόριστα για το ταλέντο της, αλλά και για τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει. Θα ήθελα κι εγώ να φτιάξω έτσι τη ζωή μου».

Η σχέση της με τον Θεό
«Αποφάσισα ότι δεν χρειάζεται να πιστεύω σε ένα παντοδύναμο ον και να ζω υπό τον διαρκή φόβο της τιμωρίας».