Χρειάστηκαν μόλις τρεις ημέρες για να κυκλοφορήσουν οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν στη Βενετία.

Για το νυφικό της όμορφης δικηγόρου εδώ και τρεις ημέρες δεν είχε γραφτεί το παραμικρό, αφού είχε απαιτηθεί από τους καλεσμένους να μην αποκαλυφθεί τίποτα καθώς τα δικαιώματα των φωτογραφιών είχαν πωληθεί σε μεγάλα περιοδικά. Τις πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύουν τα περιοδικά Hello! και People.

Η Αμάλ φόρεσε κλασικό νυφικό από δαντέλα, κεντημένο με μαργαριτάρια και στρας και μακρύ πέπλο, από τον  Oscar de la Renta. Ο Τζορτζ μαύρο κοστούμι από κασμίρ, σχεδιασμένο από τον Giorgio Armani, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και oxfords παπούτσια. Την εμφάνισή του συμπλήρωναν τα μανικετόκουμπα που είχαν χαραγμένο το όνομά του στα αραβικά και ήταν φυσικά δώρο της νύφης.

Μετά το 30 λεπτο σχεδόν φιλί του ζευγαριού, ζητωκραυγές και χειροκροτήματα γέμισαν την αίθουσα του Aman Canal Grande της Βενετίας.  «Είναι υπέροχο να είσαι παντρεμένος», δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που χόρεψε τον πρώτο χορό της επίσημης κοινής του ζωής με την Αμάλ Αλαμουντίν, με το τραγούδι «Why Shouldn’t I» του Κόουλ Πόρτερ και έκοψαν μαζί την -ασυνήθιστη για γάμο- τετράγωνη τούρτα τους.