«Δεν είμαι από γυαλί. Μπορείς να με σφίξεις».

Καμιά φορά ο άνδρες φοβούνται να δείξουν το πάθος τους μέσα από την μυϊκή τους δύναμη, γεγονός όμως που σε κάποιες γυναίκες λειτουργεί απόλυτα ερεθιστικά. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία αλλά εκείνος το αποφεύγει διεκδικήστε το. Ακόμη και την ώρα του σεξ υπενθυμίστε του πόσο θέλετε να σας σφίξει σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Γίνετε και εσείς πιο «επιθετική» και σίγουρα θα λάβει το μήνυμα.

«Θέλω και εγώ να κοιμηθώ μετά».

Έχει επικρατήσει μια θεωρία που θέλει τις γυναίκες μετά το σεξ να εμφανίζουν μια έντονη μανία για κουβέντα και τρυφερά λογάκια. Δεν είναι απαραίτητο να το ασπάζεστε αυτό ή τουλάχιστον όχι κάθε φορά. Αν νιώσετε εξαντλημένη πέστε το. Θα βγάλετε και εκείνον από τη δύσκολη θέση να αρχίσει τα νιαουρίσματα μετά το σεξ – γεγονός που η πλειοψηφία των ανδρών απεχθάνεται. Μην φοβάστε ότι θα σας θεωρήσει κυνική και ψυχρή. Εξάλλου, υπάρχει πάντα η προοπτική ενός δεύτερου γύρου!

«Πονάω αλήθεια. Δεν μου αρέσει».           

Υπάρχει μια θεωρεία – βγαλμένη από πορνό ταινίες, μάλλον – ότι όσο φωνάζει μια γυναίκα, τόσο το ευχαριστιέται. Μέχρι ενός σημείου αυτό βασίζεται σε μια δόση αλήθειας. Αλλά είναι φορές που πραγματικά κάτι – μια στάση, μια λαβή – μας πονάει και δεν είναι από αυτούς τους ωραίους πόνους αλλά τους απόλυτα ενοχλητικούς. Μην περιμένετε να καταλάβει από μόνος τη διαφορά του ενός βογκητού από το άλλο. Δείξτε – με καλό και σαφές τρόπο – ότι σας ενοχλεί και παρασύρετε τον σε άλλη στάση.          

   

«Θέλω τουλάχιστον ένα t-shirt».

Το να κοιμόμαστε γυμνοί είναι πραγματικά πολύ σέξι και απελευθερωτικό. Αλλά, ορισμένες γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος ή λίγο παραπάνω κιλά το τελευταίο που θέλουν είναι να παίρνουν πόζες κολακευτικές ή να έχουν το νου σου στην πορεία που παίρνει κάθε στήθος ενώ κοιμούνται. Μην διστάσετε να επιμείνετε αν αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα απλά φροντίστε η εναλλακτική επιλογή σας να μην είναι η πιτζάμα του παππού. Επίσης, μπορείτε να το έχετε δίπλα σας στο κομοδίνο και αφού αποκοιμηθείτε γυμνοί – που ναι, είναι ωραίο – φορέστε το κατά τη διάρκεια της νύχτας.               

«Μπορώ να κάνω τα πάντα, αλλά όχι κάθε φορά».

Οι άνδρες είναι σαν τα μικρά παιδιά. Δεν χορταίνουν ποτέ αυτό που τους αρέσει. Οι γυναίκες πάλι, δεν έχουν όρεξη κάθε φορά να δώσουν ρεσιτάλ απόδοσης, φαντασίας και τόλμης. Καμιά φορά ακόμη ένα απλό ιεραποστολικό μας αρκεί, ακόμη και ένα γρήγορο στον καναπέ μας φτιάχνει τη διάθεση. Οι άνδρες θεωρούν ότι τα «γρήγορα» δεν είναι το ατού των γυναικών. Διαψεύστε τους – όταν το επιθυμείτε.

«Ευχαρίστως, αλλά και λίγη υγιεινή».      

Ο στοματικός έρωτας είναι χαρά του άνδρα αλλά και για τη γυναίκα. Είναι πολλές οι γυναίκες που βρίσκουν ερεθιστικό να προσφέρουν στοματικό έρωτα στον άνδρα τους αλλά με μια προϋπόθεση: να υπάρχει η στοιχειώδης υγιεινή. Μην το κάνετε με το ζόρι γιατί αυτό βγαίνει… και στο κοινό. Οι μηχανικές, νευρικές σας κινήσεις θα τον εκνευρίσουν. Άρα και εσείς θα περάσετε άσχημα και εκείνος. Λίγο νεράκι είναι αρκετό. Και μετά ο,τι ήθελε προκύψει.