Ο Oscar de la Renta έβαλε την υπογραφή του στο νυφικό που επέλεξε η Αμάλ Αλαμουντίν για το γάμο της με τον Τζορτζ Κλούνεï.   

Χαρακτηριστικό του φορέματος η πλούσια γαλλική δαντέλα ενώ ήταν στολισμένο με πέρλες και στρας.

Η Αμάλ δήλωσε στο περιοδικό People ότι ο Oscar de la Renta είναι «ένας πάρα πολύ κομψός σχεδιαστής αλλά και ένας πολύ κομψός άντρας». Και είχε αρκετό χρόνο για να το ανακαλύψει αυτό καθώς επισκέφθηκε πολλά ατελιέ στη Ν. Υόρκη πριν καταλήξει στον διάσημο οίκο.

«Ο George και εγώ θέλαμε ένα γάμο ρομαντικό και κομψό, και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που θα μπορούσε καλύτερα να το αποδώσει στο νυφικό μου από τον Oscar», δήλωσε η Αμάλ στη Vogue, η οποία εξασφάλισε την φωτογραφία της στο ατελιέ του οίκου. «Η συνεργασία μαζί του έκανε την όλη διαδικασία ακόμη πιο μαγική γιατί και ο ίδιος είναι εξαιρετικά θερμός και τζέντλεμαν».

Μάλιστα, ήταν ο ίδιος που την βοήθησε να καταλήξουν στο συγκεκριμένο κόψιμο του ντεκολτέ αλλά και στην 12 μέτρων ουρά    με Chantilly δαντέλα και χειροποίητο στολισμό. Σημαντικό ρόλο στο τελικό σχέδιο είχε και ο επικεφαλής του οίκου, Raffaele Ilardo, αλλά και τη γνώμη τους είπαν η μητέρα της και η αδελφή της που τη συνόδευσαν στην τελική πρόβα.

Η Αμάλ δοκίμασε και ένα ασημένιο beaded φόρεμα, από την συλλογή Φθινόπωρο 2014 του Oscar de la Renta, για το βράδυ της δεξίωσης και μόλις την αντίκρυσε ο ταλαντούχος σχεδιαστής είπε «Αμάλ, είσαι πολύ σέξι». Γι αυτό και η Αμάλ δηλώνει «είναι ο άνδρας που κάθε γυναίκα θέλει να τον αγκαλιάσει».