Ο Κλούνει και η Αμάλ δεν βρίσκονται σε κάποιο εξωτικό νησί για το ταξίδι του μέλιτος αλλά, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα στην κυριακάτικη εφημερίδα The Sun, στην έπαυλη τους στην αγγλική ύπαιθρο (μεταξύ Oxfordshire και Berkshire), περίπου μία ώρα δυτικά του Λονδίνου. Το ζευγάρι βγαίνει πολύ σπάνια από το σπίτι στο οποίο μετακόμισε την τελευταία βδομάδα παρά για να βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα.

Μάλιστα, λέγεται ότι το «μικρό τους αυτό σπιτικό», ένα γεωργιανό αρχοντικό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων – κάποια δημοσιεύματα μιλούν και για £6.000.000 – το έκανε δώρο ο διάσημος ηθοποιός στην αγαπημένη του Αμάλ λαμβάνοντας υπ΄ όψιν του και ότι σε κοντινή περιοχή βρίσκεται και η κατοικία της μητέρας της Αμάλ.       

 «Η αγορά της κατοικίας πρέπει να είναι ένα με τα πιο ακριβά δώρα γάμου στην ιστορία, αλλά η σκέψη πίσω από αυτό ήταν να τους εξασφαλίσει ένα κατάλληλο μέρος για την οικογένεια τους. Θέλουν εκεί να είναι ο τόπος που θα βιώσουν την ευτυχία της οικογενειακής ζωής. Έτσι κι αλλιώς οι συζητήσεις για παιδιά έχουν ήδη ξεκινήσει» αναφέρει μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο Κλούνει τα Χριστούγεννα θα εμφανιστεί σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey. Το Highclere Castle όπου και πραγματοποιούνται τα γυρίσματα βρίσκεται λιγότερο μια ώρα μακριά από το μέγαρο Κλούνει ενώ και η Αμάλ δεν θα χρειάζεται να διανύει περισσότερα από 80χλμ. για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Doughty Street.

Το κτήμα του «ανακτόρου» των Κλούνει διαθέτει ένα απίστευτης αισθητικής συγκρότημα σπα, μια αίθουσα κινηματογράφου και δύο ξεχωριστές αγροικίες.