Η Beatific, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία και εξειδίκευση των κλινικών του Ομίλου Υγεία γύρω από την ιατρική κοσμετολογία και χρησιμοποιώντας καινοτομικά συστατικά, δημιούργησε μία σειρά ιατρικών καλλυντικών που ενισχύει την νεανικότητα και λάμψη της επιδερμίδας μέσα από εξειδικευμένα και εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα.

Για το επόμενο διάστημα, η Beatific θέλοντας να σας χαρίσει ξεχωριστή λάμψη αλλά και να φροντίσει την προετοιμασία της επιδερμίδας σας έτσι ώστε να λάμπετε στις γιορτές, προσφέρει έκπτωση 30% στην αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της σειράς.

Επιλέξτε μεταξύ προϊόντων που μιμούνται ενδο-κλινικές μεθόδους της αισθητικής ιατρικής, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά της ρυτίδες και γραμμές έκφρασης, προσφέρουν σύσφιξη, ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν την επιδερμίδα καθαρή και ελαστική. Προϊόντα με καινοτομικές συνθέσεις που καταπολεμούν τον χρόνο, ενεργούν σε βάθος και χαρίζουν υγιή, λαμπερή και νεανική όψη.

Η προσφορά ισχύει έως και 30 Νοεμβρίου.

Από την προσφορά εξαιρούνται τα Αποκλειστικά Online σετ.

Tα προϊόντα της Beatific διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία και Μητέρα) καθώς και online στο www.beatific.gr.