Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν προϊόντα περιποίησης για γυναίκες, αλλά και άντρες, με λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για την προσωπική τους περιποίηση, τα προϊόντα αυτά να περιέχουν όσο το δυνατόν λιγότερες βλαβερές χημικές ουσίες και όλα αυτά να τα τυλίξουν σε υπέροχες συσκευασίες που στολίζουν το μπάνιο μας και φτιάχνουν τη διάθεσή μας! Και τα κατάφεραν, γεγονός που επιβεβαιώνει η μεγάλη επιτυχία της σειράς Human + Kind, ανά τον κόσμο και τα βραβεία που έχει αποσπάσει (Image Beauty Award, RSVP Beauty Award, Irish Tatler Beauty Award).

Multi-tasking στην ομορφιά

Η σειρά Human + Kind αποτελείται κυρίως από multi-tasking προϊόντα, δηλαδή προϊόντα που καλύπτουν περισσότερες από μία ανάγκες, όπως τα σαμπουάν και αφρόλουτρα σε ένα, η κρέμα ημέρας και νύχτας σε ένα, η δημοφιλέστατη BB Cream της σειράς και η Family Remedy cream, που αντιμετωπίζει τα εγκαύματα, τους ερεθισμούς από ακμή, την ψωρίαση, το ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα, τα τσιμπήματα από κουνούπια και είναι απαραίτητη σε όλη την οικογένεια, στο σπίτι και τις διακοπές.

Φιλικά για την επιδερμίδα

Τα προϊόντα της σειράς είναι φυσικά σε ποσοστό πολύ κοντά στο 100%. Τα φυσικά καλλυντικά μαζικής παραγωγής περιέχουν πάντοτε ελάχιστες ποσότητες συντηρητικών μέσων, για να φτάνουν σε καλή κατάσταση στα χέρια μας. Το ποσοστό αυτό διαφοροποιείται μεταξύ των εταιρειών φυσικών καλλυντικών και μεταξύ των προϊόντων τους. Η Human + Kind έχει καταφέρει να φτάσει πάρα πολύ κοντά στο 100%, γεγονός που την καθιστά ιδανική για άτομα που θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους από τις βλαβερές χημικές ουσίες που περιέχονται στα περισσότερα συμβατικά καλλυντικά.

Και οικονομικά

Εκτός από φιλική προς το περιβάλλον και προς την επιδερμίδα μας, η Human + Kind είναι φιλική προς το πορτοφόλι μας, ενώ οι συσκευασίες των προϊόντων είναι τόσο όμορφες που δεν θα θέλετε να τις πετάξετε!

Που θα τα βρείτε

Μπορείτε να βρείτε την Human + Kind σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών με φυσική παρουσία, αλλά και ηλεκτρονικά, στο δημοφιλές eshop καλλυντικών www.eyewish.gr, το οποίο έχει έκπτωση 15% σε όλη τη σειρά μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, οπότε είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να τα δοκιμάσετε! Το κόστος αποστολής είναι μόλις €2,9 και δωρεάν για παραγγελίες άνω των €39. Οι παραδόσεις γίνονται με courier και φτάνουν σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Και μια και πλησιάζουν οι γιορτές, μπορείτε να ζητήσετε να τυλίξουν τα ψώνια σας σε συσκευασία δώρου, ή να διαλέξετε κάποιο από τα σετ δώρου που θα βρείτε στο eyewish.gr