Matt Damon & Luciana Barroso

Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ στο Miami Beach, όπου εκείνη ήταν μπαρτέντερ και εκείνος πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Stuck On You». Οι συνάδελφοι του επέμεναν να πάνε για ένα ποτό και εκείνος δέχθηκε με το ζόρι. Η διάθεση του βεβαίως άλλαξε όταν είδε την Λουτζιάνα. Ο Ματ Ντείμον έχει δηλώσει «Ηθικό δίδαγμα: όταν είσαι κουρασμένος και βαριέσαι σήκω και πήγαινε σε ένα μπα. Μπορεί να γνωρίσεις τη γυναίκα της ζωής σου».

Scarlett Johansson & Romain Dauriac

Πρόκειται για έρωτα με το πρώτο… τατουάζ!  Σύμφωνα με το Glamour το ζευγάρι γνωρίστηκε στο tattoo στούντιο του Fuzi Uvtpk.

David & Victoria Beckham

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ερωτεύτηκε τη σύζυγο του όταν την είδε σε ένα βίντεο κλιπ των Spice Girls – αν και πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα φιλανθρωπικό event της Manchester United, το 1997. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι μόλις την είδε σκέφτηκε «Αυτό είναι το κορίτσι μου και θα το κατακτήσω. Είναι το τέλειο, αυτό που αναζητώ. Ήξερα ότι αν και αυτή με ήθελε, θα ήμασταν για πάντα μαζί».

Patrick Dempsey & Jillian Fink

Πήγε για κούρεμα και βγήκε παντρεμένος. Ο γοητευτικός ηθοποιός ερωτεύτηκε την κομμώτρια σύζυγο του όσο εκείνη τον κούρευε.



Kate Moss & Jamie Hince

Η γνωριμία τους οφείλεται στο Google. Το πανέμορφο μοντέλο δήλωσε στο Vanity «Ήμουν στο σπίτι μιας φίλης, στη Β.Γαλλία, και googlάραμε άνδρες και μόλις τον είδα εντυπωσιάστηκε από το βλέμμα του».     

Ellen Pompeo & Chris Ivery

Η ηθοποιός και ο μουσικός παραγωγός γνωρίστηκαν σε ένα παντοπωλείο. Μετά από 4 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν. Άλλη μια απόδειξη ότι πρέπει πάντα να είμαστε σουλουπωμένες! Ποτέ δεν ξέρεις.