Τυχαία συνάντησα το καινοτόμο e-shop crystalqueen.gr. Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, πρόκειται για μια νέα ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της δημιουργίας κοσμημάτων από ημιπολύτιμους λίθους.

Ενώ χαζεύω στις σελίδες του συνειδητοποιώ ότι δεν πρόκειται για απλά κοσμήματα. Πέρα από το μοναδικό σχεδιασμό τους, οι ημιπολύτιμοι λίθοι που τα στολίζουν φημίζονται για τις θεραπευτικές και ενεργειακές ιδιότητές τους και τα σύμβολα από κάθε κόσμημα δεν είναι τυχαία επιλεγμένα. Πάντοτε πίστευα ότι οι λίθοι είναι κάτι που δύσκολα μπορούμε να βρούμε
και να αποκτήσουμε. Η Crystal Queen όμως ξεκαθαρίζει το τοπίο και μας παρουσιάζει κοσμήματα από ποιοτικά υλικά όπως το καθαρό ασήμι. Τον τελευταίο καιρό που η αγορά επιτάσσει κοσμήματα από φτηνά υλικά αλλά σε απρόσιτες τιμές η Crystal Queen ήρθε να μας δείξει ότι το κλασικό είναι πάντα κομψό και διαχρονικό.

Αφού, λοιπόν, χάζεψα αρκετά τις δημιουργίες τους επέλεξα κάποιες και έκανα την παραγγελία μου. Σύντομα, σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, είχα στα χέρια μου ένα πανέμορφο κουτάκι με το πιο τέλειο αμπαλάζ και επιτέλους φορούσα το πιο μοναδικό κολιέ. Ναι, ναι, αυτό από την καινούρια συλλογή με την καρδούλα και το κορωνάκι με πέτρες σπινέλιου. Δε θα το βγάλω ποτέ από πάνω μου αν και στην πολύ όμορφη κάρτα που συνοδεύει το κάθε κόσμημα, μας δίνει συμβουλές πώς να φροντίζουμε όλες αυτές τις υπέροχες δημιουργίες.

Αν σας άρεσαν και εσάς τα κομψά κοσμήματα με κρυστάλλους δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το www.crystalqueen.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News