Γίνετε ευεργέτης χωρίς κόπο ή παραπάνω χρήματα, απλά αγοράζοντας χρήσιμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

To κατάστημά μας www.1gia1.gr εμπορεύεται ποιοτικά προϊόντα με ένα καινοτόμο τρόπο και  κοινωνικό όφελος. Για κάθε ένα αγαθό που αγοράζεται, ένα αντίστοιχο παραδίδεται σε κάποιον που το έχει απόλυτη ανάγκη.

Έχουμε την τιμή να τροφοδοτούμε την Ζωοδόχο πηγή, το Χαμόγελο του παιδιού, την Κιβωτό του Κόσμου και την Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Εμπορευόμαστε μόνο ποιοτικά, επιλεγμένα προϊόντα, όπως κρητικό παρθένο ελαιόλαδο, διάφορους τύπους ζυμαρικών, κρίθινο παραδοσιακό παξιμάδι, βρώσιμες ελιές, σαπούνι ελαιολάδου και προσθέτουμε συνεχώς και άλλα.

Τα προϊόντα μας προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς ή συνεταιρισμούς, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Το www.1gia1.gr έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραδίδει τα αγαθά του σε όλη την Ελλάδα με ελάχιστο κόστος μεταφορικών.

Όραμά μας είναι να κάνουμε την κατανάλωση κοινωνική παροχή, να πουλάμε ποιοτικά αγαθά σε λογικές τιμές και κάθε πώληση αυτόματα να τροφοδοτεί κάποιον που χρειάζεται τηστήριξή μας.

Ευελπιστούμε ότι το κατάστημά μας θα αγκαλιαστεί από καταναλωτές που θα θελήσουν να υποστηρίξουν ιδρύματα και ανθρώπους που πραγματικά αξίζει να στηριχτούν… Βοηθήστε μας να αλλάξουμε τον κόσμο!

Η ομάδα του www.1gia1.gr

Ακολουθήστε το στο Google News