Zodia 22-29

Κριός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σας, ο Ήλιος μπαίνει επίσης στο ζώδιο σας, ενώ πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη του μήνα πάνω σας, ανάβοντας το πράσινο φως και στέλνοντας σας τις καλύτερες επιρροές σας, για να προχωρήσετε στις σωστές κατευθύνσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Με τη Νέα Σελήνη θα έχετε την απόλυτη στήριξη των δικών σας ανθρώπων, ενώ το πλανητικό σκηνικό σας δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτήν την περίοδο.

Ταύρος

Με τις επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα, και με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω και να σας επηρεάζει, θα έρθετε αντιμέτωποι με εμπόδια. Βέβαια, η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία από τον Κριό, θα σας δώσει τα μέσα για να υλοποιήσετε κάποιους στόχους σας. Εξάλλου, και η αναγνώριση από το περιβάλλον σας θα συμβάλλει σε αυτό. Ίσως χρειαστεί να παραμελήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να αφοσιωθείτε στους δικούς σας τις ημέρες αυτές.

Δίδυμοι

Η αστάθεια που θα σας προσφέρει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας μπορεί αρχικά να σας βγάλει από τη βολή σας, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν προς το καλύτερο. Στα μέσα της εβδομάδας θα ακούσετε παράπονα από το ταίρι σας. Πάρτε τα μέτρα σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνετε καθόλου έξοδα και σπατάλες, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με περιττές αγορές. Φροντίστε να προγραμματιστείτε περισσότερο και τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ θα χρειαστεί να κάνετε μια αναθεώρηση στον τρόπο σκέψης και δράσης σας και να στρωθείτε στη δουλειά. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στις υποχρεώσεις σας. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω τη Δευτέρα και τον Κρόνο να αποχωρεί από τον Σκορπιό και να εισέρχεται στον Τοξότη την Τρίτη, είναι μία καλή ευκαιρία να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας τους προβληματισμούς σας, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Όσον αφορά την υγεία, δείξτε λίγη προσοχή περισσότερη.

Λέων

Η εβδομάδα δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσάς, μια που στα επαγγελματικά και στα οικονομικά τα πράγματα φαίνεται να είναι τα ίδια, ενώ η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολήσει περισσότερο. Ο εκνευρισμός, η ανασφάλεια και η κούραση φαίνεται πως σας έχουν βαρύνει πολύ και το πρώτο ζητούμενο αυτές τις μέρες θα είναι να ξεκουραστείτε και να «αδειάσετε» από άγχη και ευθύνες. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Αιγόκερω, θα σας επιτρέψει να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Από την ημέρα των Χριστουγέννων μέχρι και την Κυριακή, προσέξτε να μην παραπλανηθείτε από λόγια ανθρώπων.

Παρθένος

Η σταθερότητα στα οικονομικά σας παραμένει και αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σας, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Αιγόκερω, γεγονός που σας βοηθάει σημαντικά να μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Παράλληλα με τη δυναμική προσπάθεια που κάνετε, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Με αυτόν τον τρόπο οι επιλογές σας σε επαγγελματικά ζητήματα θα σας οδηγήσουν στην πρόοδο και την αύξηση χρημάτων. Στον τομέα των σχέσεων έχετε σύμμαχό σας τον Ουρανό, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό από τη Δευτέρα και μετά, γι’ αυτό εξωτερικεύστε άφοβα τα συναισθήματα σας στον σύντροφό σας, για να σας στηρίξει και αυτός με την σειρά του.

Ζυγός

Θετική είναι αυτή η εβδομάδα, αν είστε έτοιμοι για ρίσκα. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Αιγόκερω και τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Κριό, κυνηγήστε άφοβα τα πράγματα στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε να γίνετε εξουσιαστικοί με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, μετριάζοντας εξαρτήσεις και εμμονές που σας καταβάλλουν. Ο Κρόνος, που αποχωρεί από τον Σκορπιό και εισέρχεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα, σας ευνοεί αρκετά.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα αισθάνεστε κουρασμένοι, χωρίς ενέργεια και χωρίς διάθεση να ασχοληθείτε με το οτιδήποτε. Αυτή η εβδομάδα όμως, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Αιγόκερω και τον Κρόνο να αποχωρεί από το ζώδιό σας την Τρίτη, είναι μία καλή ευκαιρία για να οργανωθείτε και να μπείτε σε μία τάξη, έστω και με το ζόρι.. Στα αισθηματικά, δώστε προσοχή στον σύντροφό σας στην πράξη, ώστε να μην προκληθούν γκρίνιες και εντάσεις. Τα οικονομικά σας αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζετε να ψάχνετε για καινούργιες πηγές εσόδων.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές στα οικονομικά, καθώς και νέες, κερδοφόρες επενδύσεις και συμφωνίες. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Αιγόκερω και τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό, θα δείτε βελτίωση των οικονομικών και θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε και να δραστηριοποιηθείτε έντονα επαγγελματικά. Το χιούμορ και η ευχάριστη προσωπικότητα σας, θα σας κάνουν αρκετά κοινωνικό την ημέρα των Χριστουγέννων, το Σαββατοκύριακο όμως έντονη θα είναι και η τάση σας για εσωστρέφεια. Με τον Κρόνο πλέον να κινείται στο ζώδιό σας από την Τρίτη, έκρυθμες καταστάσεις με τον σύντροφό σας μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Αιγόκερως

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας τη Δευτέρα και τον κυβερνήτη σας να αλλάζει ζώδιο και να εισέρχεται στον Τοξότη την Τρίτη, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σας και να απαλλαγείτε από όλα όσα σας βαραίνουν στα επαγγελματικά σου. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας και ακραίες συμπεριφορές.

Με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας η δουλειά θα πάει αρκετά καλά. Θα έχετε μάλιστα  πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες.

Υδροχόος

Η επιρροή της Νέας Σελήνης που θα γίνει τη Δευτέρα στο ζώδιο του Αιγόκερου, πιθανότατα να προκαλέσει ένα κλίμα αβεβαιότητας στην καθημερινότητά σας. Οι υψηλές προσδοκίες σας ωστόσο είναι το κίνητρό σας, για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Οι δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν, θα σας ωθήσουν σε νέες δραστηριότητες και μετακινήσεις και θα δώσουν ένα νέο νόημα στην καθημερινότητά σας. Την Τρίτη ο Κρόνος αποχωρεί από τον Σκορπιό και εισέρχεται στον Τοξότη και ίσως οι ισορροπίες ανάμεσα σ’ εσάς και τον σύντροφό σας να διαταραχτούν. Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείτε να κάνετε κάποιες συζητήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά αποφύγετε ειδικά τα Χριστούγεννα, να κάνετε περιττά έξοδα και αγορές.

Ιχθείς

Αρκετά μπερδεμένες θα είναι οι πλανητικές επιρροές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σας. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω τη Δευτέρα, συγκεντρωθείτε στην κατάσταση που καλείστε να διαχειριστείτε κάθε φορά και θα δείτε πιο καθαρά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Από αυτό κιόλας θα εξαρτηθεί και η κατάσταση των οικονομικών σας, που λόγω της αναβλητικότητας σας, πηγαίνουν πίσω με όλο και περισσότερα έξοδα. Στα επαγγελματικά, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, οπότε αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες, για να μην χάστε και όσα έχετε κερδίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News