Κριός

Αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να δώσετε λίγη προσοχή στη η ψυχολογική και η σωματική σας υγεία, αποφεύγοντας τις υπερβολές των ημερών. Με την Αφροδίτη να κινείται μέχρι το Σάββατο στον Αιγόκερω, καλό είναι να προσέξετε και τα οικονομικά σας. Την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή, οι μετακινήσεις και οι ευχάριστες συναναστροφές δεν θα λείψουν. Η δουλειά σας πηγαίνει καλά, ενώ τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πολλά έξοδα.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί την καθημερινότητά σας και μειώνει κατά πολύ τις αγωνίες και τα άγχη που σας ταλαιπωρούν. Ανεξάρτητα από τα συμπεράσματα που βγάζετε και τα αποτελέσματα ή τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν τις ερχόμενες ημέρες, το πλανητικό σκηνικό θα σας ανανεώσει και θα νιώσετε σε πολύ καλύτερη φόρμα και διάθεση. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από το Σάββατο στον Υδροχόο ξυπνάει την κοινωνική σας διάθεση. Καινούργια ξεκινήματα επίσης ευνοούνται αυτήν την περίοδο.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να σας βρει με αρκετές πιέσεις, ανακατατάξεις και αυξημένες απαιτήσεις, ιδίως όσον αφορά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Με τον ερχομό του νέου έτους, ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξετε και να βάλετε μπροστά τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Αλλαγές ωστόσο προμηνύονται και στα επαγγελματικά, που θα σας χαροποιήσουν ή θα πάρουν από επάνω σας ένα μεγάλο βάρος. Στα οικονομικά, έχετε παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχετε βγει εκτός προϋπολογισμού, γι’ αυτό προσοχή.

Καρκίνος

Το 2014 αποχωρεί, και εσείς ακόμη είσαι χαμένοι σε σκέψεις, όνειρα ή σχέδια για το μέλλον, με αποτέλεσμα να χάνετε το παρόν. Αυτές τις μέρες θα κυριευτείτε από ανησυχία και αγωνία όσον αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα, καθώς οι εξελίξεις στον προαναφερθέντα χώρο θα είναι πολλές και ραγδαίες, ιδίως προς τα τέλη της εβδομάδας που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Υδροχόο. Ωστόσο, μεσοβδόμαδα, με τις καλές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, μπορείτε να ανακαλύψετε και να αναζητήσετε πράγματα, στοιχεία και ανθρώπους, που μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς, αγαπητέ Λέοντα, επειδή θα κληθείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, δύο δουλειές ή δύο καταστάσεις. Οι τελευταίες μέρες του χρόνου θα σας φέρουν ευκαιρίες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Στα επαγγελματικά να θυμάστε ότι το πλανητικό σκηνικό δεν είναι υπέρ σας για τυχόν ανατροπές. Τα οικονομικά σας δεν είναι όπως τα θέλετε, αλλά καλό θα είναι να κινηθείτε με σύνεση και να μην κάνετε καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

Παρθένος

 Ο Ερμής στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη μέχρι το Σάββατο στο ίδιο ζώδιο φαίνεται να ενισχύσουν έντονα την αυτοπεποίθηση σας, πράγμα που το έχετε πολύ ανάγκη. Αν τον τελευταίο καιρό χάσατε την εμπιστοσύνη στον σύντροφο, στους φίλους ή στους συνεργάτες σας, είναι καιρός να την ανακτήσετε. Την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, οι μέρες είναι καλές για να αλλάξετε παραστάσεις, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να πλησιάσετε παλιούς και γενικά να κάνετε οτιδήποτε τολμηρό, έξω από τα δεδομένα σας, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις.

Ζυγός

Οι ρυθμοί αλλάζουν, οι φιλοδοξίες σας μεγαλώνουν και μαζί τους αυξάνονται και οι πιθανότητες να αλλάξετε τα πράγματα. Με την Σελήνη από τον Ταύρο να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μπορεί να μην σας αφήσει πολλά περιθώρια σταθερότητας και ρουτίνας, θα σας κάνει όμως να νιώσετε την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Αποφύγετε όλη την εβδομάδα να κάνετε υπερβολές, όπως και σχέδια για το μέλλον, γιατί έχετε ήδη πολλές εκκρεμότητες, που σας αγχώνουν αρκετά.

Σκορπιός

Ανεξάρτητα από το πόσο έχετε κουραστεί το τελευταίο διάστημα, το πλανητικό σκηνικό της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για όλα. Τώρα είναι μία περίοδος που χρειάζεστε τόσο πολύ την επαφή με τους πολύ οικείους σας ανθρώπους και την ηρεμία που σας προσφέρουν, αφού έτσι σκέφτεστε καλύτερα και νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια για τις επιλογές σας. Ο ουρανός θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί σας, γι’ αυτό επωφεληθείτε την κάθε σας μέρα.

Τοξότης

Μια ένταση και μια αναταραχή έχει η εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημα της και πρέπει να είστε προσεχτικοί και πάνω από όλα λογικοί και μετρημένοι στις κινήσεις σας. Η κίνηση της Αφροδίτης μέχρι το Σάββατο στον Αιγόκερω σας υποχρεώνει να ακολουθήσετε την πεπατημένη σε ό,τι αφορά τις επιλογές σας, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείτε δειλά-δειλά να πάρετε κάποια ρίσκα. Την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το πλανητικό σκηνικό θα είναι γενναιόδωρο απέναντι σας και θα είναι καλό να ακολουθήσετε και εσείς την ίδια τακτική προς τους δικούς σας.

Αιγόκερως

Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αυτήν την εβδομάδα ώστε να βγείτε κερδισμένοι, είναι ότι πρέπει να εξαντλήσετε τη διαλλακτικότητα και την προσαρμοστικότητα σας στα επαγγελματικά  ζητήματα. Αν πρέπει να κληθείτε να επικυρώσετε μια συμφωνία, κάντε το μέχρι το Σάββατο, που η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας υπόσχεται  καινούργια ξεκινήματα. Την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Υδροχόος

Το διάστημα αυτής της εβδομάδας είναι κατά κάποιο τρόπο μεταβατικό, αφού δεν είστε ακόμη απόλυτα σίγουροι για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Αποφύγετε τις βιασύνες και αφιερώστε χρόνο στην οργάνωση των οικονομικών σας, που θα σας αποφέρουν έσοδα σύντομα. Με την Αφροδίτη να σας συντροφεύει από το Σάββατο και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και να έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Στη δουλειά σας θα πάτε πολύ καλά, αρκεί να μην κινηθείτε παρορμητικά.

Ιχθείς

Αυτήν την εβδομάδα, βαδίζετε σε ένα από τα πιο δημιουργικά και ευχάριστα διαστήματα του φετινού χειμώνα. Όχι ότι δεν θα λείπουν οι ευθύνες και το άγχος, αλλά το πλανητικό σκηνικό σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και δημιουργικό και οποιοδήποτε εγχείρημα επιχειρήσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχει απίστευτα καλά αποτελέσματα. Με το πλανητικό σκηνικό να σας ευνοεί τις τελευταίες μέρες του χρόνου, επιχειρήστε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο έχετε κατά νου και μην φοβηθείτε να εκτεθείτε.