Με 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα Α΄ Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Lars and the Real Girl», «Blue Valentine», «Crazy, Stupid, Love» και «The Ides of March», καθώς και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου στο δράμα «Half Nelson», ο 34χρονος καναδός ηθοποιός Ryan Thomas Gosling έδειξε από νωρίς ότι έχει τα φόντα να κάνει μια λαμπρή καριέρα στο Χόλιγουντ. Από το 2011 διατηρεί δεσμό με την κατά 6 χρόνια μεγαλύτερή του Eva Mendes, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Διατροφή
«Είμαι λάτρης του σπιτικού φαγητού. Από τα τρόφιμα που τρώω με ευχαρίστηση είναι το ψωμί ολικής άλεσης, το ρύζι, τα πράσινα λαχανικά, τα ψάρια και οι μπανάνες».

Εμφάνιση
«Δεν θεωρώ ότι είμαι ιδιαίτερα εμφανίσιμος, ούτε και ότι ανήκω στην εκλεκτή κάστα των ηθοποιών του Χόλιγουντ».

Πρωινό
«Μερικές φορές ξεχνάω να φάω πρωινό. Όταν τελικά το θυμηθώ, αγοράζω ένα κουτί δημητριακά και το τρώω όχι μόνο για πρωινό, αλλά και ως σνακ μέσα στην ημέρα».

Προφορά
«Όταν ήμουν παιδί, πίστευα ότι η καναδική προφορά δεν ακούγεται σκληρή. Θεωρούσα ότι οι άνδρες θα έπρεπε να μιλούν όπως ο Marlon Brando».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Γυναίκες
«Αν έχω πέραση στις γυναίκες είναι επειδή έχω μάθει να τις σέβομαι και να τις ακούω. Το έμαθα από τη μητέρα και τη μεγαλύτερη αδερφή μου».

Ρόλοι
«Όλοι οι ρόλοι τους οποίους υποδύομαι είναι κομμάτι του εαυτού μου. Αγγίζουν διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς μου. Δεν είμαι αρκετά καλός ηθοποιός για να γίνω… ρόλος».

Ταινίες
«Προσπαθώ να μην κάνω πολλές ταινίες. Αρρωσταίνω εγώ ο ίδιος με τον εαυτό μου, οπότε μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνονται οι άλλοι που με βλέπουν».

Το αβέβαιο
«Πάντα προκύπτει κάτι ενδιαφέρον όταν ασχολείσαι με κάτι που σε φοβίζει ή όταν δεν είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις».