Κριός

Η εβδομάδα που ακολουθεί χαρακτηρίζεται δραστήρια και αποκαλυπτική των διαθέσεων και των σκοπιμοτήτων σας. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιο του Λέοντα, θέματα σχέσεων και επαγγελματικών ενδιαφερόντων θα φανερωθούν ύστερα από πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες, τις οποίες πρέπει να αντέξετε. Στη δουλειά, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μια ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σας προβλημάτιζαν έντονα, θα αρχίσουν να κινούνται σε αργούς ρυθμούς, παρόλα αυτά όμως θα εξελίσσονται. Τώρα μπορείτε να λύσετε και γραφειοκρατικά θέματα.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή παραμένει περίεργη και επεισοδιακή για το ζώδιό σας. Με τον Ερμή να παραμένει σε ανάδρομη πορεία, φυλαχτείτε από τα αναπάντεχα και από ανθρώπους που δεν έχουν καλές προθέσεις απέναντι σας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ευνοεί τα προσωπικά σας, ενώ ο η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Λέοντα, σας βοηθά να επισπεύσεις την τακτοποίηση οικονομικών σας υποθέσεων. Η κούραση και οι ευθύνες δεν θα λείψουν, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να φροντίσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Αποφύγετε διαφωνίες με συνεργάτες και λανθασμένες επιλογές κάθε είδους.

Δίδυμοι

Στο ξεκίνημα σχεδόν της εβδομάδας που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα, πρέπει να δείξετε μεθοδικότητα στις κινήσεις σας και περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες των συνεργασιών σας. Μικρή βελτίωση θα παρατηρηθεί στα οικονομικά σας και γενικότερα θα σας δοθεί η πίστωση που χρειάζεσαι ή μια μικρή χάρη, που έχετε πρόσφατα ζητήσει από τους ανθρώπους, με τους οποίους συμβιώνετε ή εξαρτάστε. Συναισθηματικά, θα υπάρχει ένταση και εναλλαγή διάθεσης, αλλά στο χέρι σας είναι η επιτυχία. Στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε να παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, γιατί η Πανσέληνος θα σας παραπλανήσει σε ψευδείς υπολογισμούς.

Καρκίνος

Αυτήν την εποχή βρίσκεστε στο ξεκίνημα μιας περίεργης, αλλά μάλλον εποικοδομητικής περιόδου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα και να σας επηρεάζει θετικά, διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά και τα πρακτικά θέματα και κερδίστε τον χαμένο χρόνο με τις ευκαιρίες ή ευκολίες που θα υπάρξουν. Η εποχή τείνει να βελτιωθεί και εσείς θα μπορέσετε τώρα να έρθετε πιο κοντά στα σημεία που έχετε ορίσει ως πρώτο κατόρθωμα. Τα εξωτερικά γεγονότα θα συνεχίζουν να σας απασχολούν και ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι λίγος. Μην τρομάξετε με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν λόγω της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, γιατί δεν είναι τόσο αξεπέραστα όσο φαίνονται εξαρχής.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας την Τετάρτη, θα βοηθηθείτε στο να αναπτύξετε νέες απόψεις για τον εαυτό σας, τις σχέσεις σας και τη ζωή σας την ίδια. Χωρίς να παραμελείτε τα οικονομικά σας προβλήματα, που δεν είναι λίγα, ασχοληθείτε από εδώ και πέρα με τον εαυτό σας, τα προσωπικά σας και οτιδήποτε δημιουργικό. Οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν, λόγω του ανάδρομου Ερμή, αλλά θα παρατηρηθεί ένας σταδιακός ανεφοδιασμός για όλες τις απώλειες που έχετε υποστεί μέχρι τώρα. Θα περάσετε ευχάριστα και στα προσωπικά σας, ενώ θέματα που ήταν σε στασιμότητα και αναβολές, θα αρχίσουν να προχωρούν.

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων εξακολουθούν να ανανεώνουν τη διάθεση και τις δραστηριότητές σας αυτήν την εβδομάδα. Παρά το γενικότερο δύσκολο κλίμα που θα υπάρξει, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, διαφαίνεται περισσότερη τύχη στα επαγγελματικά σας, ενώ οι συμπτώσεις στην επικοινωνία δίνουν διεξόδους, αλλά και ενίσχυση των θέσεών σας. Συνεχίστε να οργανώνετε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας και μη βιάζεστε να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Τα οικονομικά θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας.

Ζυγός

Προβλήματα κάθε είδους θα σας απασχολήσουν από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά το καλό των επόμενων ημερών είναι ότι θα υπάρξει μια αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σας. Οι πλανήτες, και ιδιαίτερα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα, σας υποχρεώνουν να περάσετε στο επόμενο στάδιο αναθεωρήσεων, κυρίως σε συνεργασίες και σε σχέσεις. Δείτε τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές αλλαγές που γίνονται, με καλό μάτι και όχι απαισιόδοξα. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο μετάβασης και θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να διαμορφωθεί ένα κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή σας. Αποφύγετε στα μέσα της εβδομάδας να κάνετε πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Σκορπιός

Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, ενώ την Τετάρτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και εσείς πρέπει να αναθεωρήσετε το πρόγραμμά σας και να επαναπροσδιορίσετε τις τρέχουσες φιλοδοξίες σας, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στις αντιξοότητες που θα σας παρουσιαστούν. Η οικογένεια σας χρειάζεται, γι’ αυτό δώστε τους την προσοχή σας. Στο μεταξύ, μην αμελείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, όσο και αν είναι βαρετές. Τέλος, φροντίστε για την καλή ψυχική σας κατάσταση.

Τοξότης

Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σας αυτές τις μέρες, Τοξότη, καθώς οι πρωτοβουλίες τρίτων και η ροή των γεγονότων ενισχύουν την αισθηματική και την κοινωνική σας δράση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμεληθούν και μερικά ακόμα εμπόδια, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, όσον αφορά τη διεκπεραίωση βασικών επαγγελματικών σου υποθέσεων. Τις μέρες αυτές θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που θα διευκολύνουν την εξέλιξη σας και μερικές άλλες που θα σας απαλλάξουν οριστικά από άγχη και από απραγματοποίητες επιδιώξεις. Μεταξύ άλλων, προσέξτε να είστε πιο συνετοί στην οικονομική σας διαχείριση και μην αμελείτε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή σας φέρνει νέους πειρασμούς αλλά και περιορισμούς, ενώ το διάστημα αυτό αποτελεί την αρχή μιας νέας, μεταβατικής φάσης, αργής αλλά θετικής, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα και να σας ευνοεί, είναι σημαντικό να ανασυγκροτηθείτε, να γίνετε πιο δραστήριοι, αλλά και να αποφύγετε λάθη που αποδείχτηκαν ολέθρια στο παρελθόν. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε, είναι να μη συνδέετε τα αισθηματικά με την εργασία, αφήνοντας τις προσωπικές σας απογοητεύσεις να σας αδρανοποιούν, με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε τις επιδόσεις σας.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή, στιγματίζεται από την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα, γεγονός που σας δημιουργεί αρκετές αμφιβολίες για όλα όσα σκέφτεστε να κάνετε. Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας θα είναι αισθητές, καθώς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκαλυφτούν οι πιο κρυφές σας σκέψεις με άκομψο τρόπο. Επίσης, τα περιθώρια στα οικονομικά σας παραμένουν στενά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας απογοητεύει. Μια καλύτερη εποχή έρχεται για εσάς, αργά και σταθερά. Επειδή, όμως, είστε άνθρωποι πρακτικοί, να δείξετε προνοητικότητα μέχρι την άλλη εβδομάδα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σας, όσον αφορά τα οικονομικά σας. Αποφύγετε νέες πρωτοβουλίες, που θα δυσκόλευαν τα πράγματα.

Ιχθείς

Αυτήν την εβδομάδα, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και σας επηρεάζει έντονα. Είναι σημαντικό τώρα να θέσετε προτεραιότητες. Οι πληροφορίες που θα έχετε για την εξέλιξη των συμφερόντων σας χρειάζονται καλό κοσκίνισμα πριν οδηγηθείτε σε αποφάσεις, γιατί οι πιθανότητες να παραπλανηθείτε είναι μεγάλες! Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις εντυπώσεις που σας δίνουν άνθρωποι και περιστατικά, έως την ουσία της αλήθειας. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να ανεφοδιαστείτε ή να βοηθηθείτε από τρίτους.