Η PolisPark αναγνωρίζοντας τις υφιστάμενες δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ανακοινώνει την νέα, Κοινωνικά Ευαισθητοποιημένη, Τιμολογιακή Πολιτική της, σύμφωνα με την οποία μπορείτε πλέον να παρκάρετε στους τέσσερις σταθμούς της Αθήνας αλλά και στη Νέα Σμύρνη με ΜΟΝΟ 1,50 €/ώρα από την ΠΡΩΤΗ ώρα και με μέγιστο συνολικό κόστος 15 € για όλο το 24ωρο. Οι σταθμοί PolisPark, που βρίσκονται στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, καθίστανται από τους πλέον φθηνότερους στεγασμένους χώρους στάθμευσης στην Αθήνα ενώ προσφέρουν μια απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών.

Τους άμεσα αναγνωρίσιμους χώρους στάθμευσης PolisPark θα τους βρείτε:
– στην οδό Ριζάρη δίπλα στο Πολεμικό Μουσείο και κοντά στο Κολωνάκι όπου μπορείτε να μεταβείτε εύκολα και δωρεάν με το minibus που διαθέτει η εταιρεία,
– στην Πλατεία Κάνιγγος, στο κέντρο της πόλης,
– στην Πλατεία Αιγύπτου γωνία Λ. Αλεξάνδρας και Πατησίων, εφαπτόμενος στο Πεδίον του Άρεως και κοντά στα δικαστήρια,
– δίπλα στα Νοσοκομεία Παίδων «Αγ. Σοφία» και «Π. και Α. Κυριακού» και κοντά στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο, και
– στην Νέα Σμύρνη, δίπλα στην κεντρική πλατεία (υπογείως της Πλατείας Καρύλλου) με άμεση πρόσβαση στην κεντρική αγορά της.

Πέραν του ότι σταθμεύετε το αυτοκίνητο σας σε ένα χώρο καθαρό και προστατευμένο από τα στοιχεία της φύσης, στα PolisPark θα βρείτε πλυντήριο αυτοκινήτων, ATM, σαλόνι / χώρο αναμονής, αλλά και την πρωτοποριακή για την Ελλάδα φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η PolisPark καθιερώνει μια ξεκάθαρη Τιμολογιακή Πολιτική χάρη στην οποία ΟΛΟΙ θα μπορούν πλέον να σταθμεύουν με ασφάλεια το αυτοκίνητό τους σε οργανωμένο χώρο χωρίς να τους αποθαρρύνει το κόστος και συμβάλλοντας στην απαλλαγή των δρόμων από την παράνομη στάθμευση που ταλαιπωρεί την πόλη μας. Το 1,50 €/ώρα είναι συγκρίσιμο ακόμα και με το κόστος ελεγχόμενης στάθμευσης σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ενώ οι σταθμοί διατηρούν ένα επίπεδο υπηρεσιών και ασφάλειας που είναι αναμφισβήτητα το υψηλότερο στην Ελλάδα και από τα κορυφαία στην Ευρώπη.