* It’s just sex

Υπάρχει ένα κλισέ που θέλει τους άντρες να αντιμετωπίζουν το σεξ ανεξάρτητα από το συναίσθημα. Δεν είναι απόλυτα ψέμα αλλά δεν είναι και απόλυτα αλήθεια. Γιατί μπορεί καμιά φορά να το κάνει «επιπόλαια» αλλά παράλληλα αποτελεί και έναν τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων του. Το γεγονός ότι επιδιώκει να κάνει σεξ μαζί μας δεν είναι απλά μια σωματική ανάγκη – όπως συνήθως νομίζουμε – αλλά βασίζεται και στην αγάπη του για εμάς. Αν το δούμε από αυτήν την πλευρά θα είμαστε και πολύ πιο θετικές όταν θα μας προσεγγίζει ο σύντροφος μας ερωτικά. Θα τον βλέπουμε με πιο καλό μάτι, με πιο ζεστή διάθεση.

*Τυχαίο γεγονός

Μια ακόμη κάπως καταθλιπτική σκέψη είναι ότι ο αγαπημένος μας δε μας θέλει πραγματικά, δεν μας βρίσκει ελκυστικές αλλά εμάς έχει σε εμάς απευθύνετε ερωτικά. Οι άντρες ακόμη και αν πάρουμε 5 κιλά συνεχίζουν να αισθάνονται ερωτική έλξη για εμάς. Ξέρουν ότι περνάνε ωραία μαζί μας – είναι ένας βασικός λόγος που μας παντρεύτηκαν. Όσο και αν το ξεχνάμε, είναι και οι άντρες εγκεφαλικοί τύποι. Αυτό που πραγματικά τους ξενερώνει είναι η συμπεριφορά μας και το σώμα ή τα εσώρουχα μας. Η γκρίνια μας, ο απότομος και αγενής τρόπος που του μιλάμε και η απαξίωση που του δείχνουμε είναι ισχυροί παράγοντες που απομακρύνουν σεξουαλικά έναν άντρα. Άλλωστε, το ίδιο θα μπορούσε να σκεφτεί και εκείνος για εμάς- ότι αυτόν έχουμε, με αυτόν κάνουμε σεξ. Ας βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση του. Τότε θα δούμε πώς αν δεν το θέλουμε πραγματικά σεξ δεν κάνουμε μαζί του. Και ας κοιμάται δίπλα μας.

*Δήθεν συντηρητισμοί

«Βλέπει πορνό, άρα είναι ανώμαλος και ανώριμος». Πόσο σκληρή και απόλυτη σκέψη είναι αυτή;! Οι ερωτικές ταινίες είναι ένα φετίχ που όταν η ερωτική μας ζωή είναι ισορροπημένη αποτελεί ένα ακόμη ερωτικό παιχνίδι. Δεν σημαίνει ούτε ότι είναι «σιχαμένος» που το κάνει αυτό ούτε ότι δεν μας θέλει. Το κακό είναι όταν βλέπει μόνο πορνό χωρίς να μας πλησιάζει ερωτικά, όταν θέλει να βλέπει ακόμη και την ώρα που ξεκινά η ερωτική μας επαφή και όταν που τον χάνεις που τον βρίσκει είναι μπροστά από το laptop του και…  Ας δοκιμάσουμε να δούμε μαζί του μια ταινία και αν αφεθούμε σε όλο αυτό το πάθος. Είναι ένας ασφαλής τρόπος να ξεφύγουμε από την ρουτίνα του γάμου. Ζητήστε του να βρει και μια υπόθεση που θα ανταποκρίνεται σε μια φαντασίωση σας. Ετσι για να έχετε και εσείς λόγο σε όλο αυτό.

*Ανούσιες υπερβολές         

«Μάλλον του κάνει κόλπα και τον κρατάει». Αυτό λέμε με απόλυτη σιγουριά όταν μια γυναίκα αντιπαθητική –  για εμάς – έχει σχέση με ένα συμπαθητικό – για εμάς – άντρα. Θεωρούμε ότι οι άντρες ικανοποιούνται μόνο με ακροβατικά και ξεχνάμε ότι αυτό που φτιάχνει περισσότερο από όλα τους άντρες είναι η εκδήλωση του πάθους μας. Όταν τους δείχνουμε τα πάθος μας και την λατρεία μας είναι το καλύτερο δώρο. Μιλήστε με άντρες φίλους σας. Σίγουρα θα έχουν πάει με μια sex machine αλλά τελικά δεν… Σίγουρα θέλουν και κάποια kinky κόλπα έτσι για αλλαγή όπως και τα δικά μας μυαλά παίρνουν αέρα από κινηματογραφικές σκηνές. Ας τους κάνουμε ό,τι μπορούμε και μας αρέσει για να μας κάνουν και αυτοί αυτά που θέλουμε.