Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι η συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Modern Family», για την οποία υπήρξε 5 φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου. Το 2000 διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς αλλά πλέον είναι καλά. Έχει έναν γιο 22 ετών από τον πρώτο της γάμο, ενώ αυτό το διάστημα διατηρεί σχέση με τον 37χρονο ηθοποιό-παραγωγό, Joe Manganiello.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Πλαστικές επεμβάσεις
«Δεν θέλω να κάνω πλαστικές, ούτε καν ενέσεις botox. Πλέον, αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Όλες οι γυναίκες φαίνονται ίδιες και το χειρότερο είναι ότι αντί να δείχνουν νεότερες, καταλήγουν να μοιάζουν με φρικιά».

Κυτταρίτιδα
«Είμαι πολύ τυχερή που δεν είχα ποτέ πρόβλημα κυτταρίτιδας. Το σώμα μου ήταν πάντα σφιχτό».

Κραγιόν
«Είναι απαραίτητο αξεσουάρ για μένα. Όσες φορές βγήκα έξω χωρίς να φορώ κραγιόν, αισθανόμουν γυμνή».

Ψηλοτάκουνα
«Λατρεύω τα τακούνια. Έχω συνηθίσει να τα φορώ και δεν με κουράζουν καθόλου. Αντίθετα, όταν φορώ φλατ παπούτσια με πονάνε τα γόνατά μου».

Άσκηση
«Σιχαίνομαι τη γυμναστική, αλλά αγαπώ το χορό. Οι ισπανικοί χοροί είναι οι αγαπημένοι μου».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Άνδρες
«Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με άνδρα πολύ μεγαλύτερο ή μικρότερό μου. Θέλω να είναι κοντά στην ηλικία μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι με κάποιον, με τον οποίο θα είχα 15-20 χρόνια διαφορά».

Οικογένεια
«Μερικές φορές είναι κακό να έχεις μεγάλη οικογένεια. Όλοι μπλέκονται στα προβλήματά σου, λένε τη γνώμη τους και σε κουτσομπολεύουν. Από την άλλη, όμως, είναι και καλό, γιατί έχεις πάντα ανθρώπους να σε στηρίζουν».

Go
on
«Δεν φοβάμαι και δεν διαμαρτύρομαι. Ακόμη και όταν μου συμβαίνουν δυσάρεστα πράγματα, συνεχίζω ακάθεκτη».

Παιδί
«Δεν μετανιώνω που έκανα παιδί πολύ νέα. Είμαι ευτυχής γι’ αυτό. Οι περισσότεροι φίλοι μου ανησυχούν μήπως δεν προλάβουν».