Το UEFA Champions League μπαίνει στην πιο συναρπαστική του φάση και η επίσημη μπάλα των αγώνων θα λάμψει σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, καθώς είναι αυτή που θα στείλει τις δυο ομάδες που θα ξεχωρίσουν ως τον τελικό του Βερολίνου.

Ο φετινός σχεδιασμός της μπάλας εμπνέεται από το δυναμισμό και τη hip σκηνή του νεανικού Βερολίνου. Στο αστέρι της κορυφής απεικονίζεται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα της πόλης, η Πύλη του Βρανδεμβούργου, μπροστά από το θρυλικό Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, όπου το Σάββατο 6 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο τελικός του UEFA Champions League. Τα υπόλοιπα αστέρια διαθέτουν ένα τολμηρό και πολύχρωμο σχεδιασμό και αναπαριστούν ένα άλλο σύμβολο των Βερολινέζων, την αρκούδα. Ο ζωντανός συνδυασμός των χρωμάτων αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό του εκφραστικού, καλλιτεχνικού και ελεύθερου πνεύματος της γερμανικής πρωτεύουσας.

Όπως όλες οι επίσημες μπάλες του UEFA Champions League, η adidas Finale Berlin διαθέτει εξωτερική επίστρωση, σχεδιασμένη για να προσφέρει άψογο κράτημα κατά την επαφή της μπάλας με το πόδι του ποδοσφαιριστή. Το πάνελ της μπάλας σε σχήμα αστεριών βασίζεται στο λογότυπο του UEFA Champions League και είναι κολλημένο με θερμική επεξεργασία, για να παρέχει μια ενιαία επιφάνεια, χωρίς ραφές και κορυφαία απόδοση.

Η adidas Finale Berlin θα χρησιμοποιηθεί στους αγώνες του UEFA Champions League από την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου, μέχρι και τον φετινό τελικό της διοργάνωσης και είναι διαθέσιμη σε όλα τα adidas stores και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Η μπάλα του τελικού του
UEFA Champions League θα παρουσιαστεί επίσης στο σημερινό 7ο επεισόδιο του Gamedayplus, το οποίο θα περιλαμβάνει και ένα αποκλειστικό tour στο γήπεδο της Chelsea, με συνοδό τον αμυντικό της ομάδας Gary Cahill. Στο επεισόδιο θα παρουσιαστούν behind the scenes σκηνές από την πρόσφατη καμπάνια της adidas «There will be Haters«, καθώς και η συνέντευξη του Fabian Frei της FC Basel ενόψει της αναμέτρησης με την FC Porto για την φάση των knockout.
www.adidas.com/gamedayplus

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της
adidas επισκεφθείτε το:
http://news.adidas.com/GR
Βρείτε τα ποδοσφαιρικά νέα της
adidas στη σελίδα adidas football στο facebook ή στο λογαριασμό @adidasGR στο twitter και στο instagram και μπείτε στη συζήτηση για το UEFA Champions League με hashtag #ucl

Σχετικά με την κατηγορία
adidas Football
Η adidas είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αποτελεί επίσημο χορηγό και προμηθευτή των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον κόσμο, όπως το FIFA World Cup, το FIFA Confederations Cup, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η adidas επίσης χορηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, όπως οι Real Madrid, FC Bayern Munich, AC Milan, Flamengo και Chelsea. Επίσης, μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου ανήκουν στο δυναμικό της adidas, όπως οι Leo Messi, Karim Benzema, James Rodriguez, Gareth Bale, Luis Suarez, Thomas Müller, Arjen Robben, Mesut Özil, Oscar, αλλά και οι Έλληνες Kώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ορέστης Καρνέζης και Γιάννης Μανιάτης.