Η Vichy είναι το κατ’ εξοχήν brand για την υγεία και την ομορφιά, διαθέσιμο μόνο στα φαρμακεία. Από το 1931, οπότε και ιδρύθηκε, έχει θέσει ως στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες σε όλο το κόσμο να περιποιηθούν τον εαυτό τους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή τύπου δέρματος.

Όλη η Μάρκα σε Μεγάλη Έκπτωση!

Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, στο online φαρμακείο inatural θα βρείτε όλη την Vichy με Έκπτωση 30%.

Με Δωρεάν Αποστολή…

…Σε όλη την Ελλάδα! Αρκεί η παραγγελία σας να ξεπερνάει τα 20€ και να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν Vichy στις αγορές σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό VICHY4U πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν αποστολή.

Και Διαγωνισμός!

Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του inatural στο facebook με δώρο το ολοκαίνουρια Αqualia Thermal Serum Δυναμικής Ενυδάτωσης σε 5 τυχερούς.

Πρόκειται για ένα Serum δυναμικής ενυδάτωσης με 10% συγκέντρωση Ιαματικού Νερού της Vichy και 3 σάκχαρα: Υαλουρονικό οξύ, Aquabioryl και λ-Καραγενάνες. Το Ιαματικό νερό της Vichy είναι γνωστό για την αναζωογονητική του δράση και την ικανότητα να διανοίγει τα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων. Το Υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να δεσμεύει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό και προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας. Οι λ-Καραγενάνες αποκαθιστούν την λειτουργία προστασίας της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να διατηρούν την ενυδάτωση και να λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του inatural στο facebook στις 16 Μαρτίου. Καλή επιτυχία σε όλους!