Ο Τσακίρης συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία, παρουσιάζοντας δύο νέους μοναδικούς συνδυασμούς Τσακίρης chips ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών, στις οποίες ανταποκρίνεται.

Η μοναδική σειρά Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014 με μεγάλη επιτυχία, κέρδισε γρήγορα την αγάπη του καταναλωτικού κοινού, και συνεχίζει να πρωτοπορεί στις γευστικές επιλογές που προτείνει. Φέτος, ενισχύεται με δύο νέους συνδυασμούς πάντα με τη γνωστή και αξεπέραστη ποιότητα από 100% φυσικές, διαλεχτές πατάτες: Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ Γύρος & Σως Γιαουρτιού και Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ Σως Ντομάτας & Πεπερόνι.

Τα Tσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ δημιουργήθηκαν το 2014 από μία διαδραστική διαδικασία, καλώντας τους Έλληνες καταναλωτές να σχεδιάσουν και να περιγράψουν το ιδανικό για εκείνους chip. Οι προτιμήσεις των καταναλωτών έγιναν πραγματικότητα μέσα από μία προϊοντική καινοτομία για την αγορά με το λανσάρισμα των γεύσεωνΤσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ Κέτσαπ-Μουστάρδα, Μπέικον-Τυρί και Αλάτι-Ρίγανη.

Ο Τσακίρης, συνεχίζοντας την καινοτομία, προσκάλεσε τους καταναλωτές να επιλέξουν οι ίδιοι ποιες θα είναι οι επόμενες γευστικές προτάσεις της σειράς Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ. Οι καταναλωτές δημιούργησαν, δοκίμασαν και επέλεξαν τις επόμενες γεύσεις.

Η παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων, τα οποία απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και προκύπτουν μέσα από αυτές, βρίσκεται στο DNA του Τσακίρης. Η επιτυχία της μοναδικής σειράς Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ ενισχύει την στρατηγική του Τσακίρη για συνεχή και συνεπή επένδυση σε νέα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα.

Λίγα Λόγια για την ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ
Η TΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής chips και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία snacks πατάτας στην ελληνική αγορά. Με μακρόχρονη παράδοση στην παραγωγή chips υψηλής ποιότητας στη Ελλάδα, που ξεκινά από το 1954, και ως θυγατρική εταιρία της Coca-Cola Τρία Έψιλον από το 2004, η εταιρία σήμερα έχει επεκταθεί ευρύτερα στην αγορά των snacks, με ευρεία γκάμα νέων προϊόντων chips και extruded. Με γνώμονα την εξέλιξη της κληρονομιάς TSAKIRIS και με σεβασμό στις διατροφικές απαιτήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, κάθε ηλικίας, η μάρκα σταθερά επενδύει σε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα σνακ με ελληνική ταυτότητα, επιλεγμένες πρώτες ύλες και διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα πατάτας TSAKIRIS παράγονται σε μία σύγχρονη βιομηχανική εγκατάσταση 25.000 τ.μ. με έδρα την Αταλάντη Φθιώτιδας. Τα TSAKIRIS Chips, μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες των Ελλήνων καταναλωτών, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες και φυσικά την αξεπέραστη τραγανή γεύση της φυσικής πατάτας. Η ποικιλία των προϊόντων TSAKIRIS περιλαμβάνει,  τα TSAKIRIS Sticks, τα πρώτα πατατάκια σε μορφή sticks στην ελληνική αγορά , τη σειρά Tsakiris chips «Γεύσεις από Ελλάδα» με συνταγές και συστατικά από δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς καθώς και τα τραγανά  πατατάκια TSAKIRIS Κυματιστά.

Πρόσφατα στην ποικιλία των προϊόντων Τσακίρης, προστέθηκε η αποκλειστική σειρά Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ, όπου για πρώτη φορά, 2 διαφορετικές γεύσεις και 2 σχήματα συνδυάζονται στην ίδια συσκευασία σε 5 μοναδικούς συνδυασμούς.

Η ΤΣΑΚΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε., με μακρόχρονη παράδοση, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, χρησιμοποιώντας πάντοτε επιλεγμένες πρώτες ύλες, καθώς και στη συνεργασία της με τοπικούς Έλληνες παραγωγούς, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και αξιοποιώντας συνεργασίες με ελληνικούς συνεταιρισμούς. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται συνεχής αναβάθμιση του εργοστασίου της εταιρείας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, τόσο σε επίπεδο ποιότητας και διαδικασιών, όσο και σε επίπεδο περιβαλλοντικών επιδόσεων, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News