Η απάντηση είναι απλή: σε όλους εμάς που θέλουμε να ζωντανέψουμε την πόλη μας τρέχοντας σε διαδρομές που νομίζαμε πως απλά δεν είναι για τρέξιμο … είναι urban Running διαδρομές και το τρέξιμο γίνεται σε ρυθμό υψηλής έντασης. Οι διαδρομές αυτές έχουν πολλές εναλλαγές, απότομες στροφές και αλλαγές πορείας, απότομες ανηφόρες και κατηφόρες, σκαλοπάτια και αν και εφόσον βρεθούν στο δρόμο εμπόδια ίσως να περιλαμβάνουν και υπερπήδηση ή αποφυγή εμποδίων. Η απόσταση μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και εξαρτάται πάντα από τη διαδρομή και τη φυσική κατάσταση καθενός. Επίσης, πρέπει πάντα να γίνεται με προσοχή όταν περιλαμβάνει τη χρήση δρόμων που υπάρχουν αυτοκίνητα. Το νέο ZPump Fusion της Reebok είναι ιδανικό γιατί κλειδώνει το πόδι, το ασφαλίζει από το πάνω μέρος του και εξασφαλίζει το ιδανικό τρέξιμο με υψηλή ένταση.

Πως λειτουργεί το νέο Reebok ZPump Fusion; Είναι εξέλιξη της τεχνολογίας ThePump με την οποία μεγαλώσαμε και ίσως θυμόμαστε από τα μπασκετικά μας παπούτσια . Ένα σύστημα με αέρα που καθώς φουσκώνει παίρνει το καλούπι του ποδιού-ουσιαστικά κλειδώνει το πόδι σε ένα μαλακό και συνάμα σταθερό περίβλημα- εξασφαλίζοντας μέγιστη εφαρμογή.

Πολλά running παπούτσια κατασκευάζονται γύρω από μία άκαμπτη, εργοστασιακή φόρμα, η οποία δε μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική του κάθε ποδιού. Το ZPumpFusion όταν δεν είναι γεμάτο αέρα δεν έχει κάποια δεδομένη φόρμα ποδιού. Παίρνει το μοναδικό σχήμα του ποδιού μόνο όταν φορεθεί και γεμίσει αέρα από τον εκάστοτε δρομέα. Επίσης, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά running παπούτσια, που κατασκευάζονται από 40 διαφορετικά κομμάτια, το ZPump Fusion αποτελείται από 3 τμήματα, με αποτέλεσμα το παπούτσι να έχει ελαστική φόρμα, η οποία δεν περιορίζει την κίνηση του ποδιού. Τα 3 αυτά τμήματα του ZPump Fusion συνεργάζονται για τέλεια εφαρμογή και έλεγχο.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας The Pump μέσα από το μοναδικό ZPump Fusion είναι μέρος της αποστολής της Reebok να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και βιώνουν το fitness. Στη Reebok, fitness σημαίνει πολλά περισσότερα από απλή φυσική εξάσκηση. Η Reebok πιστεύει πως το fitness έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις ζωές των ανθρώπων ακονίζοντας το μυαλό, ενθαρρύνοντας το πνεύμα και απελευθερώνοντας τις δυνατότητές τους.

Το νέο Reebok ZPump Fusion είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από 10 Μαρτίου.

Μάθε περισσότερα για το ZPump Fusion εδώ: http://reebok-zpump-fusion.gr.