Γεια σας. Είμαι 35 ετών, έκανα αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες έχω σίδηρο 83 (ΦΤ 35-168) φερριτίνη 39,5(29-400) TIB.C 293(250-428) HCT 45 (40-52) HGB 14,7 (14-20) RBC 5(4,4-6,2) MCV 90,9(80-100). Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει πιθανότητα κάποιου είδους αναιμίας εξ’ αιτίας της χαμηλής φερριτίνης και αν χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση. Ευχαριστώ, Δημήτρης

Oι εξετάσεις σας είναι άριστες και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News