Η Κρέμα Προσώπου Ανάπλασης και Βαθιάς Ενυδάτωσης Bepanthol® Ultra είναι η κατάλληλη επιλογή για την αποτελεσματική περιποίηση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Παρέχει βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί όλη μέρα, ενώ αναπλάθει την επιδερμίδα και βελτιώνει τη δομή της. Παράλληλα, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την αφυδάτωση. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της παρέχει στο δέρμα πολύτιμα συστατικά, όπως προβιταμίνη Β5, madecassoside και βιταμίνη Ε, τα οποία υποστηρίζουν τη φυσιολογική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας και επαναφέρουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Επίσης, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, βασική αιτία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Η Bepanthol® Ultra είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Αποκαθιστά άμεσα την έλλειψη υδατικών στοιχείων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα δείχνει αναζωογονημένη, περιποιημένη και απαλή.

Πώς προκύπτει η ξηρότητα της επιδερμίδας του προσώπου:
Η επιδερμίδα, η ανώτατη στοιβάδα του δέρματος, είναι η ασπίδα προστασίας έναντι των εξωτερικών επιδράσεων. Σχηματίζεται, από τα κύτταρα του δέρματος και τα λιπίδια. Η επιδερμίδα αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές στοιβάδες. Η εξωτερική στοιβάδα, η οποία ονομάζεται κεράτινη, προστατεύει από την απώλεια υγρασίας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων, με αποτέλεσμα να μην αφυδατώνεται το δέρμα.

Πώς δρουν τα συστατικά της Bepanthol® Ultra στην επιδερμίδα:
• Η προβιταμίνη Β5, σε συνδυασμό με τη νιασίνη και τα νανολιπίδια, ενισχύουν την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.
• Η βιταμίνη Ε, βασικός σύμμαχος στην αντιγήρανση, διακρίνεται για τα αντιοξειδωτικά της χαρακτηριστικά και προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες.
• Το εκχύλισμα Madecassoside και η Γλυκίνη ενισχύουν την ανακούφιση του ευαίσθητου
δέρματος.
• Τα ceramides αποτελούν τη φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να βοηθούν το δέρμα να διατηρείται σφριγηλό και ελαστικό.

Η Bepanthol® Ultra:
• Είναι δερματολογικά ελεγμένη.
• Δεν προκαλεί ακμή.
• Δεν περιέχει propylene glycol, silicon oil, paraffin και parabens.

Είναι επίσης κατάλληλη και ως βάση για μακιγιάζ.

Κυκλοφορεί  σε συσκευασία των 50 ml σε βαζάκι.

Με την εγγύση της Bayer.

Σχετικά με τον Τομέα υγείας της Bayer (Bayer HealthCare)
Ο όμιλος Bayer είναι μία διεθνής επιχείρηση με κύριες δραστηριότητες στο πεδίο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της διατροφής και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Η Bayer HealthCare, τομέας της εταιρίας Bayer AG, με ετήσιες πωλήσεις άνω των 18.6 δισεκατομμυρίων (2012), είναι μία από τις παγκοσμίως κυρίαρχες, πρωτοπόρες εταιρίες στη βιομηχανία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ιατρικών προϊόντων και εδρεύει στο Leverkusen της Γερμανίας. Η εταιρεία συνδυάζει τις παγκόσμιες  δραστηριότητες των τμημάτων της υγείας των ζώων, της υγείας των καταναλωτών, της ιατρικής περίθαλψης και των φαρμακευτικών προϊόντων. Ο σκοπός της Bayer HealthCare είναι να εφεύρει, να αναπτύσει, να παρασκευάζει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και των ζώων παγκοσμίως. Η Bayer HealthCare απασχολεί παγκόσμια, εργατικό δυναμικό που υπερβαίνει τους 55.300 υπαλλήλους (31 Δεκ, 2012) σε παραπάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.bayerhealthcare.com.

Ακολουθήστε το στο Google News