Για όλους εμάς στα Pampers δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την ασφάλεια του μωρού σας. Μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι σας παρέχουμε ασφαλή, υψηλής ποιότητας προϊόντα για να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε και να φροντίσετε το μωρό σας, όπως θα φροντίζαμε κι εμείς το  δικό μας. Η μέθοδός μας έχει επιστημονική βάση και αποτελεί το κλειδί στην προσπάθειά μας να βελτιώνουμε με ασφάλεια τις ζωές των μωρών και των οικογενειών τους. 

Αποφεύγουμε Συγκεκριμένα Συστατικά
Πρώτα απ’ όλα, η μέθοδος ασφάλειας που εφαρμόζουμε αποκλείει όλα τα συστατικά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν μη-ασφαλή σε ένα προϊόν για μωρά ή για μικρά παιδιά. Ως επιστήμονες αλλά και ως γονείς οι ίδιοι, ξεκινάμε με μια υγιής δόση σκεπτικισμού γύρω από την ασφάλεια των συστατικών που θα χρησιμοποιήσουμε. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τα υλικά αφορούν προϊόντα για μωρά, αν δεν είμαστε σίγουροι για την ασφάλειά τους, απλώς δεν τα χρησιμοποιούμε.

Ορίζουμε το Επίπεδο Ασφάλειας
Περισσότεροι από 700 επιστήμονες και επαγγελματίες συνεργάζονται με κορυφαίους ειδικούς στον χώρο της υγείας και διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας πληρούν όλους τους κανόνες ασφάλειας και τις νομοθετικές απαιτήσεις.

Αξιολογούμε όλα τα συστατικά στο τελικό προϊόν, ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η χρήση τους βρίσκεται εντός των ασφαλών ορίων τόσο για τους καταναλωτές όσο και για το περιβάλλον, στην πράξη. Επιπλέον, ορίζουμε ένα ασφαλές όριο για κάθε συστατικό που χρησιμοποιούμε, εφαρμόζοντας την ίδια επιστημονική διαδικασία που εφαρμόζουν οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο.

Διενεργούμε εκτεταμένες δοκιμές, επιτρέποντας στις μητέρες να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας σε πραγματικές συνθήκες και φροντίζουμε να πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές του τομέα μας όσον αφορά στην ασφάλεια, την απόδοση και την ποιότητά τους.

Ελέγχουμε τα Προϊόντα μας Συνεχώς
Όταν πρόκειται για τα μωρά μας, δεν κάνουμε κανέναν συμβιβασμό. Ακόμα και όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη ενός προϊόντος, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τα προϊόντα μας που πωλούνται στα καταστήματα, μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης των καταναλωτών και μέσω εξονυχιστικών ποιοτικών ελέγχων τόσο κατά την κατασκευή τους, αλλά και όταν βρίσκονται στην αγορά προς διάθεση.

Προσφέρουμε Μεγάλες Εκπτώσεις
Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνάνε οι γονείς που θέλουν πάντα το καλύτερο για τα παιδιά τους και πασχίζουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα ούτε στο ελάχιστο. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να προτιμήσετε τις νέες μεγάλες συσκευασίες monthly, giga και jumbo, προκειμένου να εξοικονομήσετε σημαντικό ποσοστό χρημάτων και να ξενοιάσετε άμεσα από τα επιπλέον έξοδα της πάνας στην καθημερινότητα σας.

Ακολουθήστε το στο Google News