Όλη η Avène με Έκπτωση…

Η EAU THERMALE Avène είναι μια ιδιαίτερη γαλλική μάρκα που έχει εξειδικευτεί σε όλα τα επίπεδα ευαισθησίας του δέρματος: Από το απλά ευαίσθητο δέρμα μέχρι και τις αλλεργίες, η Avène έχει να επιδείξει εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία έχουν όλα ένα κοινό μυστικό συστατικό.

Ποιο; Το περίφημο ιαματικό νερό από παλαιές βροχοπτώσεις. Σας καλούμε λοιπόν να δώσετε έμφαση σε αυτή τη σειρά εξαιρετικών προϊόντων που δρουν καθαριστικά, απολεπιστικά και ενυδατικά, εξουδετερώνοντας τις ατέλειες του δέρματος. Επισκεφτείτε το Avène Center, όπου θα βρείτε μόνο για 10 ημέρες όλη τη μάρκα με έκπτωση από 20% έως 40%.

Δωρεάν Αποστολή…

…όπου και αν βρίσκεστε. Σε όλη την Ελλάδα! Αρκεί η παραγγελία σας να ξεπερνάει τα 20€ και να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν Avène στις αγορές σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό AVENE10 πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ώστε να αφαιρεθούν 2€ από την αξία της.

Και Διαγωνισμός!

Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας. Προτιμήστε τα προϊόντα Avène για τις αγορές σας αυτό το δεκαήμερο και πάρτε αυτόματα μέρος στην κλήρωση για 10 μοναδικά δώρα της σειράς Hydrance Optimale:

5 Hydrance Optimale Uv Riche SPF 20 των 40ml για ξηρές επιδερμίδες και

5 Hydrance Optimale Uv SPF 20 Legere των 40ml για κανονικές/μικρές επιδερμίδες

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν τηλεφωνικά μετά το πέρας του δεκαήμερου, για να διαλέξουν το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό του inatural στο facebook με ένα comment!

Καλή Επιτυχία σε όλους!