Το μυστικό της;
Ο συνδυασμός πρωτοποριακών δραστικών συστατικών που δρουν ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα, με στόχο την ανανέωση της επιδερμίδας.

Εργαστηριακό επίτευγμα: Διαφοροποίηση και αναδιοργάνωση των κυττάρων
Το γλυκυρριζικό οξύ παράγεται από τη γλυκόριζα. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως τόσο στην κινέζικη ιατρική όσο και στη δυτική δερματολογία για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Ηρεμεί την επιδερμίδα μετά από μια εξουθενωτική ημέρα. Το μυστικό της; Επιπλέον των άλλων ιδιοτήτων της, προστατεύει το υαλουρονικό οξύ, το οποίο έχει την τάση να μειώνεται με την πάροδο των ετών.

Το υαλουρονικό οξύ περιλαμβάνεται στη σύνθεση, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και κάνοντάς την πιο σφριγηλή. Στόχος; Πιο απαλή και σφριγηλή επιδερμίδα κατά το πρωινό ξύπνημα.

Βελτίωση της απολέπισης
Το δραστικό συστατικό LHA αποτελεί κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία της L’Oréal. Αυξάνει το πάχος της επιδερμίδας, καθώς διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και βελτιώνει την επιφάνειά της. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, η νέα επιδερμίδα αποκαλύπτεται  λεία και ομοιόμορφη! 

Διέγερση της μικροκυκλοφορίας
Η καφεΐνη συμβάλλει στην αντιμετώπιση του πρηξίματος του προσώπου.

Υποστήριξη της λειτουργίας προστασίας της επιδερμίδας
Η βιταμίνη B3, γνωστή και ως βιταμίνη PP, συμμετέχει σε περίπου 200 ενζυματικές αντιδράσεις. Βελτιώνει τη λειτουργία προστασίας της επιδερμίδας και είναι ένα σημαντικό όπλο στη μάχη ενάντια στις κοκκινίλες. Είναι, επίσης, γνωστή για τις στυπτικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, καθώς και για την ικανότητά της να ρυθμίζει τη μελάγχρωση. Εξαιρετικό!

Τα επανορθωτικά έλαια
Υποστηρίζοντας τη βιταμίνη B3, αυτά τα έλαια από τον πυρήνα του βερίκοκου διαθέτουν ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9, προσφέροντας λιπίδια και σταθεροποιώντας τα κύτταρα μεταξύ τους. Επιπλέον, κάνουν την επιδερμίδα πιο ελαστική και την καταπραΰνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News