ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΣΙΟΥ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΙΟΥΡΑ

Οι νικητές θα λάβουν e-mail για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους. Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το 211 3658627.Αποτελείται από τον αντιρυτιδικό & αντιγηραντικό ορό Panthenol Extra και την αντιρυτιδική κρέμα 24ώρου Anti -wrinkle creme. Με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια.

* Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum και Αντιρυτιδικός ορός

Ο αντιρυτιδικός και αντιγηραντικός ορός Panthenol Extra με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια ενεργοποιεί τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου, βελτιώνει την υφή του δέρματος και αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ρυτίδων. Δρα τόσο στην επιφάνεια, όσο και στο βάθος της επιδερμίδας του προσώπου, ματιών και λαιμού. Ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος.

* Anti -wrinkle creme /Αντιριτυδική κρέμα

Αντιρυτιδική κρέμα 24ώρου με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και πανθενόλη. Προσφέρει ολική ανάπλαση και αναδόμηση, καθώς εξασφαλίζει την απαραίτητη υγρασία που χάνει το δέρμα μας μεγαλώνοντας.  Βοηθά στην επαναφορά της σφριγηλότητας,  στην πρόληψη των ρυτίδων, και στη σύνθεση  κολλαγόνου.  Οι λεπτές γραμμές μειώνονται και επιβραδύνεται η εμφάνιση νέων ρυτίδων.Λάβετε μέρος