Ο σύγχρονος όμως τρόπος ζωής στερεί από τον οργανισμό μας απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Διάβασε πώς θα βρεις το δρόμο σου για την ευεξία, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας!

Μεσογειακή Διατροφή
Θέλεις να νιώθεις καλά με το σώμα σου κάθε στιγμή; Το ταξίδι προς την ευεξία ξεκινά από το πιάτο σου! Ακολούθησε λοιπόν, το μεσογειακό μοντέλο διατροφής, καταναλώνοντας φρούτα και λαχανικά εποχής, επιλέγοντας ακατέργαστα προϊόντα έναντι των επεξεργασμένων, παρέχοντας στον οργανισμό σου θρεπτικά συστατικά που έχεις ανάγκη για να νιώθεις ευεξία!

Συχνή Άσκηση
Θέλεις να φροντίζεις το σώμα σου με κάθε τρόπο; Βάλε στη ζωή σου την άσκηση που σου ταιριάζει και φρόντισε το σώμα σου αλλά και το πνεύμα σου! Κάποια πρώτα βήματα για να ξεκινήσεις είναι: προτίμησε τις σκάλες από το ασανσέρ, μη χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο για κάθε σου μετακίνηση και κάθε τόσο βάλε τα αθλητικά σου και απόλαυσε τη φύση της πόλης ή της εξοχής… τρέχοντας!

Το ταξίδι της ευεξίας με τη
Solgar
Ακόμη όμως κι αν ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μπορεί να μην παίρνεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Στη Solgar το ξέρουμε καλά αυτό. Άλλωστε, εστιάζουμε στην υγεία και την ευεξία για πάνω από 65 χρόνια. Αποκλειστικά. Και όταν μιλάμε για  συμπληρώματα διατροφής, είμαστε οι ειδικοί.

Από το 1947 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την ποιότητα Solgar κάνοντας το καλύτερο για το σώμα και το πνεύμα τους, γιατί στη Solgar:

  • Χρησιμοποιούμε τις πιο αγνές πρώτες ύλες για τη δημιουργία των προϊόντων μας.
  • Τηρούμε αδιαπραγμάτευτα υψηλά Standard ποιότητας και ελέγχου. 
  • Χρησιμοποιούμε το γυάλινο χρυσό μπουκάλι για την προστασία των προϊόντων μας

Γνωρίζουμε καλά ότι η ανάγκη σου για ευεξία δεν σταματά, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Και ότι θέλεις να νιώθεις καλά σε κάθε ηλικία. Προχώρα, λοιπόν. Στο ταξίδι αυτό, η Solgar θα είναι πάντα στο πλευρό σου.

Μάθε περισσότερους τρόπους για να νιώθεις ευεξία εδώ!

Ακολουθήστε το στο Google News