Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Kim Catrall παραδέχθηκε στο ET Canada πως ναι, είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να επιστρέψει στο ρόλο της Samantha Jones μαζί με την Sarah Jessica Parker, που και η ίδια άλλωστε δήλωνε πως «η τρίτη ταινία δεν είναι απλά ένα ονειροπόλημα» και πως «γίνονται όντως συζητήσεις περί αυτού».

Στον ενθουσιασμό για το τρίτο sequel του Sex and the City βοήθησε λίγες εβδομάδες μετά και η Kristin Davis ανεβάζοντας στο Τwitter μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, με mention την Sarah Jessica Parker, λέγοντας πόσο της έχουν λείψει. Η SJP, με την απάντησή της ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τους φαν.

Τα σχόλια λοιπόν έκαναν το γύρο του κόσμου και εμείς μείναμε να ελπίζουμε πως μέχρι αυτό το καλοκαίρι τουλάχιστον, θα έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Από ό,τι φαίνεται λοιπόν δεν είμαστε και πολύ μακριά από αυτό. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, η Sarah Jessica Parker πήγε στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της Kristin Davis, Gardeners of Eden – και, όπως ήταν φυσικό όταν οι δημοσιογράφοι τις είδαν μαζί, έθιξαν και το ενδεχόμενο της τρίτης ταινίας. Ξεκάθαρη απάντηση δεν έδωσαν, αν και η Kristin παραδέχθηκε ότι όλοι φλερτάρουν με το ενδεχόμενο του τρίτου sequel.

Ύστερα από αυτό η SJP, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram, βοήθησε τις φήμες να αποκτήσουν ακόμα πιο ρεαλιστικές διαστάσεις: η φωτογραφία δείχνει την ηθοποιό να βγαίνει από τα Bloomingale’s (ένα από τα αγαπημένα καταστήματα της Carrie) με το εξής caption «Σύντομα, θα σας ενημερώσουμε για κάθε λεπτομέρεια, όσο βέβαια μου το επιτρέπουν. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News