Όχι άλλες τρίχες στο ανδρικό σώμα! Σήμερα, η Gillette®, που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της ανδρικής περιποίησης παγκοσμίως, παρουσιάζει την πρώτη ξυριστική μηχανή της που δημιουργήθηκε ειδικά για την περιοχή του ανδρικού σώματος – το νέο Gillette BODY.

Η νέα ξυριστική μηχανή της Gillette έρχεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σύγχρονων ανδρών, που θεωρούν ότι το σώμα τους χρειάζεται ειδική περιποίηση για άνεση και αυτοπεποίθηση. Η επιδερμίδα του σώματός τους είναι πράγματι πιο ξηρή και πιο ευαίσθητη από την επιδερμίδα του προσώπου, κάνοντας πιο δύσκολη την πλοήγηση στο ανάγλυφο έδαφος του ανδρικού σώματος για ένα άνετο ξύρισμα. Το Gillette BODY έρχεται να βοηθήσει τους άνδρες σε αυτή την πολύπλοκη διαδικασία, συνδυάζοντας μοναδικά τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της Gillette για εφαρμογή σε όλο το φάσμα του ανδρικού σώματος.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της ξυριστικής μηχανής Gillette BODY είναι:

  • ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΗ Σχεδιασμένη για Άνετο Ξύρισμα στο Σώμα: Γλιστρά άνετα στις καμπύλες του σώματος ακόμη και στα δύσκολα σημεία.
  • 3 ΛΙΠΑΝΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ: Για να γλιστρά εύκολα.
  • 3 ΛΕΠΙΔΕΣ PowerGlide®: Για άνεση και ευελιξία, ακόμη και στις πιο σημαντικές περιοχές του αντρικού σώματος.
  • ΑΝΤΙ-ΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΛΑΒΗ: Για τέλειο έλεγχο, ακόμη και στο ντους.
  • Η Μηχανή είναι διαθέσιμη σε ΣΥΣΤΗΜΑ με ανταλλακτικές λεπίδες αλλά και ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, για όλες τις προτιμήσεις των ανδρών.

Τα συμπληρωματικά προϊόντα περιλαμβάνουν:
Ανταλλακτικές Λεπίδες: Η αγορά του Gillette BODY περιλαμβάνει πακέτα ανταλλακτικών 4 λεπίδων.

Παγκοσμίως, το 56% των ανδρών και το 65% των γυναικών θεωρούν ότι οι άνδρες ασχολούνται με την ανδρική περιποίηση σήμερα πιο συχνά απ’ ότι στο παρελθόν. Επίσης, το 63% των γυναικών πιστεύουν ότι οι άνδρες θα πρέπει οπωσδήποτε να περιποιούνται διάφορες περιοχές του σώματός τους, και το 74% των ανδρών εκτιμούν ότι οι άνδρες χρειάζεται να περιποιούνται το σώμα τους.

Το προϊόν Gillette BODY είναι διαθέσιμο στα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα από την 1η Απριλίου, 2015.

Οι άνδρες αλλάζουν με τις εποχές και η Gillette αλλάζει με τους άνδρες! Δείτε το βίντεο «100 χρόνια Τρίχας» στο κανάλι της
Gillette στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5Rw7Rkbo-No&list=PLc4qBXWBl4CcHDou5hPsBLZO-Mxb3seAB&index=2.

Σχετικά με τη
Gillette
H Gillette, για πάνω από 110 χρόνια, προσφέρει τεχνολογία ακριβείας και απαράμιλλη απόδοση προϊόντος, βελτιώνοντας τη ζωή περισσότερων από 800 εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον κόσμο. Από το ξύρισμα και την περιποίηση του δέρματος, η Gillette προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ξυριστικών μηχανών, pre-shave (gel, αφρός) και after shave. Για περισσότερες πληροφορίες και τα τελευταία νέα για τη Gillette, επισκεφθείτε http://www.gillette.gr, https://www.facebook.com/GilletteGR.

Σχετικά την
Procter & Gamble
H P&G αγγίζει με τα προϊόντα της περίπου 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Εταιρία κατέχει ένα από τα πιο δυνατά χαρτοφυλάκια κορυφαίων προϊόντων εμπιστοσύνης και ποιότητας, μεταξύ των οποίων: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Crest®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Vicks®, Wella®, Mr. Proper, Viakal, Swiffer, Aussie. Η P&G επιχειρεί σε περίπου 70 χώρες παγκοσμίως. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.pg.com για τα τελευταία νέα και περισσότερες πληροφορίες για την P&G και τα προϊόντα της.