Η νέα Reebok Cardio συλλογή αποτελείται από καινοτόμα παπούτσια και αθλητικό εξοπλισμό που βοηθούν κάθε γυναίκα να δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής και ταυτόχρονα να έχει τέλεια εμφάνιση.

Πρωταγωνιστής της συλλογής είναι το παπούτσι Cardio Ultra, το πιο ευπροσάρμοστο παπούτσι γυμναστηρίου που κυκλοφορεί στην αγορά. Σχεδιασμένο ειδικά για κάθε δυναμική κλωτσιά, περιστροφή και κάμψη, το Cardio Ultra διατηρεί τα πράγματα απλά, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Reebok Cardio Ultra προσφέρει μέγιστη υποστήριξη και απόδοση για τους φανατικούς του fitness που γυμνάζονται 3-5 φορές την εβδομάδα και απαιτούν τα καλύτερα προϊόντα γυμναστικής που υπάρχουν στην αγορά. Χάρη στην τεχνολογία ADAPTAMOVE, το Cardio Ultra παρέχει πλευρική στήριξη, απαραίτητη για τις κινήσεις πολλαπλών κατευθύνσεων που γίνονται στα προγράμματα cardio. Επιπλέον, το παπούτσι αυτό είναι ιδανικό για ασκήσεις που απαιτούν ευκινησία καθώς στην εξωτερική σόλα, διαθέτει την τεχνολογία TURNZONE, η οποία τοποθετημένη στρατηγικά κάτω από τα δάχτυλα, βοηθάει το πόδι να περιστραφεί ελεύθερα. Τέλος, η τεχνολογία TRIFOAM στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, εξασφαλίζει απορρόφηση κραδασμών δίνοντας ταυτόχρονα στο πόδι την αναπήδηση που χρειάζεται μεταξύ των κινήσεων.

Η Cardio συλλογή παπουτσιών ολοκληρώνεται με το Cardio Inspire, το οποίο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει σταθερότητα, στήριξη και άνεση σε όλες τις studio fitness ασκήσεις. Τα δύο παπούτσια της συλλογής, οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα INTERSPORT στα οποία μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα επιβράβευσης Reeward, κερδίζοντας 1 δωρεάν μάθημα LES MILLS στα συνεργαζόμενα γυμναστήρια με κάθε αγορά Reebok προϊόντος. Επιπλέον, οι fans του fitness, με κάθε μάθημα LES MILLS που παρακολουθούν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν κουπόνι αξίας 10€ για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος Reebok στην INTERSPORT (ισχύει για αγορές Reebok αξίας 50€ και άνω.)

Βρες ένα κατάστημα στο http://corporate.intersport.gr/campaign/gr-reebok-cardio-ultra

Ποια είναι η
LES MILLS
Η LES MILLS™ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης και διανομής προ-χορογραφημένων ομαδικών προγραμμάτων γυμναστικής και πιστοποίησης γυμναστηρίων και εκπαιδευτών σε όλο τον κόσμο. Η LES MILLS™ έχει αναπτύξει δώδεκα μοναδικά στο είδους τους προγράμματα fitness. Ενδεικτικά τα BODYATTACK™, BODYBALANCE™, BODYPUMP™, BODYSTEP™, GRIT™ SERIES είναι κάποια από αυτά. Τα προγράμματα LES MILLS καλύπτουν όλες τις ανάγκες προπόνησης σε όλες τις κατηγορίες αθλουμένων, από αρχάριους έως και προχωρημένους, από παδιά έως και ηλικιωμένους και εγκύους.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη LES MILLS, μπες στο http://www.lesmills.gr

http://corporate.intersport.gr/campaign/gr-reebok-cardio-ultra?utm_source=advertorial&utm_medium=vita&utm_campaign=2015-reebok-cardio-ultra

Ακολουθήστε το στο Google News