Το να κάνεις μια καλή και ισορροπημένη διατροφή είναι σημαντικό. Τα MISKO Ολικής Άλεσης θέλοντας να ανταμείψουν την προσπάθειά σου, δημιούργησαν για εσένα ένα διαγωνισμό που χαρίζει στη στιγμή δεκάδες δώρα, τα οποία θα γίνουν σύμμαχοί σου στην καθημερινή προσπάθειά σου για μια ισορροπημένη διατροφή.

Ο Διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τις αρχές Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2015.

Πώς συμμετέχεις;
Είναι απλό. Βρίσκεις τις ειδικές συσκευασίες ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης με το κίτρινο αυτοκόλλητο με την ένδειξη «Διαγωνισμός», μπαίνεις στο www.misko.gr/olikis-alesis/contest/ και συμπληρώνεις τον κωδικό που βρήκες στο ειδικό πεδίο.

Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις τον μοναδικό κωδικό σου μέσω SMS στο 19599. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετοχών, που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό όσες φορές θέλεις, αρκεί να έχεις κάθε φορά και άλλο κωδικό.

Τα δώρα των  MISKO Ολικής Άλεσης περιλαμβάνουν 8 ποδήλατα πόλης, 20 ρολόγια χειρός fitness, ενώ 40 τυχεροί κερδίζουν τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης της χρονιάς!

O απολαυστικός σύμμαχός σου!

Ανακάλυψε στο http://www.misko.gr/suntages/olikis_alesis/ τις δεκάδες μοναδικές και  νόστιμες συνταγές, που θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σου για μια πιο ισορροπημένη διατροφή!

Πάρε κι εσύ μέρος και κέρδισε στη στιγμή! 

Ακολουθήστε το στο Google News