Η 31χρονη Mila και ο 31χρονος Ashton, γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμη έφηβοι και συμπρωταγωνιστούσαν στην τηλεοπτική σειρά «That 70’s Show». Ζευγάρι έγιναν αρκετά χρόνια αργότερα, το 2012, με αφορμή ένα μίνι reunion της σειράς, αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2014 και τώρα ανέβηκαν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας, σε μια άκρως απόρρητη τελετή. Παρ’ όλο που κυκλοφορούσαν από πέρυσι φήμες για κρυφό γάμο του ζευγαριού, οι δυο τους είπαν το «I do» μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το περιοδικό People. Ένα άλλο σημαντικό ορόσημο της σχέση τους ήταν η γέννηση της κόρης τους, Wyatt Isabelle Kutcher στις 2 Οκτωβρίου του 2014.
Ο γάμος είχε οριστεί να γίνει το Σαββατοκύριακο ή σε ιδιωτικό αρχοντικό ή στο σπίτι του καλού φίλου και συνεργάτη του Άστον, Guy Oseary. Οι λεπτομέρειες κρατούνταν σαν επτασφράγιστο μυστικό ακόμη κι από τους προσκεκλημένους μέχρι και 24 ώρες πριν από το γάμο, ανέφερε μια πηγή και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται να είναι μια πολύ μικρή και κλειστή τελετή με φίλους και την οικογένεια.

Νεότερα δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, οπότε πέτυχαν να κάνουν το γάμο τους μια πραγματικά ιδιωτική στιγμή.