Έχοντας την ΤΕΝΑ δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα στον τρόπο ζωής σας. Η ΤΕΝΑ είναι μαζί σας και σας προστατεύει κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας. Μπορείτε να συνεχίσετε να γυμνάζεστε. Να κινείστε ελεύθερα. Να γελάτε μέχρι δακρύων. Να απολαμβάνετε τη ζωή.

Με την ΤΕΝΑ lady έχετε την προστασία, τη διακριτικότητα και τη σιγουριά που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να είστε ελεύθερη. Και όχι μόνο! Μέσα από τους διαγωνισμούς της η ΤΕΝΑ lady σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τη ζωή! Πάρτε τώρα μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό! Βρείτε τον τυχερό κωδικό μέσα σε κάθε συσκευασία ΤΕΝΑ lady, καταχωρίστε τον στο ειδικό πεδίο του www.tenasynseola.gr/tablet και διεκδικήστε 3 tablet Apple iPad Mini WiFi 16GB Silver κάθε εβδομάδα.

Μέχρι τις 2/8/2015 και κάθε εβδομάδα θα κληρώνονται 3 tablet. Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να είστε εσείς μία από τις νικήτριες του διαγωνισμού, μπορείτε να συμμετέχετε με περισσότερους κωδικούς κάθε εβδομάδα.

Αν δεν είστε μέλος του tenasynseola Club, εγγραφείτε τώρα και κερδίστε ατελείωτα προνόμια. Κερδίστε πρόσβαση στο Μεγάλο διαγωνισμό ΤΕΝΑ lady, κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για την αγορά του προϊόντος που χρησιμοποιείτε, κερδίστε άμεση πληροφόρηση για το που μπορείτε να βρείτε μεγάλες προσφορές για το προϊόν ΤΕΝΑ που χρησιμοποιείτε και άλλα πολλά, μοναδικά προνόμια.

H
σειρά προϊόντων ΤΕΝΑ lady

Η σειρά ΤΕΝΑ lady περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

* ΤΕΝΑ lady σερβιετάκια ειδικά σχεδιασμένα για μικρές διαρροές που παρέχουν ταχύτερη απορρόφηση από τα συνηθισμένα και σας αφήνουν στεγνή και με αίσθηση φρεσκάδας.
* ΤΕΝΑ lady σερβιέτες με σύστημα απορρόφησης οσμών Fresh Odour Control που συμβάλλει στην αποτροπή του σχηματισμού ανεπιθύμητων οσμών, πυρήνα Dry Fast Core με υπεραπορροφητικά μικροσφαιρίδια που συγκρατούν τα ούρα και τα φυλακίζουν, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία και επιφάνεια με μεταξένια απαλότητα που απομακρύνει αμέσως την υγρασία από το δέρμα, κρατώντας σας απολύτως στεγνή. Στο σχήμα του σώματος για άνεση, προστασία και διακριτικότητα.
* ΤΕΝΑ lady Protective Underwear εσώρουχα. Μια ιδιαίτερα απορροφητική, απαλή, διακριτική πάνα που μοιάζει με ύφασμα και έχει εμφάνιση και αίσθηση ίδια με τα κοινά εσώρουχα. Σχεδιασμένη για μέτριας μορφής ακράτεια, εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση, χάρη στο σύστημα απορρόφησης οσμών Fresh Odour Control.