Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα νέα ποδήλατα Everest Pro μέσα από ένα δεκάλογο!

1. Θα τα βρεις κυρίως σε μαύρο αλλά και άσπρο χρώμα. Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τις μετακινήσεις σου, την άθληση αλλά και την ψυχαγωγία σου.

2. Η εταιρεία Shimano εγγυάται την καλύτερη σύνδεση μεταξύ όλων των μηχανικών μερών τους (δηλαδή στους λεβιέδες, στον δισκοβραχίονα και στους εκτροχιαστές) ώστε ο αναβάτης του να έχει την καλύτερη αίσθηση κάθε φορά που αλλάζει ταχύτητα.

3. Οι αναρτήσεις τους είναι RST, ένα brand που εξειδικεύεται στις αναρτήσεις μοτοσικλετών, τις οποίες και μετέφερε επιτυχώς στα συγκεκριμένα ποδήλατα.

4. Τα ρουλεμάν τους κατασκευάζονται από την κορυφαία εταιρία στον κλάδο της FSA, η οποία εγγυάται τη σωστή ανταπόκριση του τιμονιού στην οδήγηση και τις επακόλουθες τριβές της.

5. Η εταιρία Herrmans, που παράγει τις χειρολαβές τους, έχει προνοήσει ώστε να είναι κατασκευασμένες από eco-friendly υλικά.

6. Ομοίως και η σέλα τους είναι κατασκευασμένη με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, πράγμα για το οποίο έχει φροντίσει η εταιρίαSelle Royal – Mach.

7. Διαθέτουν 24 ταχύτητες πράγμα που σημαίνει ότι σου επιτρέπουν να ανεβαίνεις σε ανηφόρες πολύ πιο ξεκούραστα, χωρίς να απαιτείται να ανασηκώνεσαι από τη σέλα ή να καταπονηθείς πολύ κάνοντας πετάλι επίμονα. Οι πολλές τους ταχύτητες συνεισφέρουν επιπλέον στο να μπορείς να κινείσαι καλύτερα και στις ευθείες, ακόμη και στις κατηφόρες.

8. Διαθέτουν δισκόφρενα τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα κι αξιόπιστα σε περίπτωση που βρεθείς να οδηγείς το ποδήλατό σου ακόμη και στις λάσπες, ή όταν η διαδρομή που πρόκειται να διανύσεις είναι πολλών χιλιομέτρων ή ακόμη κι όταν υπάρχει ενδεχόμενο στη διαδρομή σου να συναντήσεις νερά.

9. Θα τα βρεις στα καταστήματα Praktiker ανά την Ελλάδα!

10. Κατασκευάζονται από την εταιρία Μανιατόπουλος, πασίγνωστη και διακεκριμένη για την παραγωγή των ποδηλάτων IDEAL.