Κριός

Αυτήν την εβδομάδα η παρορμητικότητά σας θα είναι πολύ μεγάλη και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα, δώστε μεγάλη προσοχή, και μην βιαστείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες κινήσεις, που θα αποδειχθούν ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σας. Ο Ερμής, που θα κινείται στον Τοξότη από την Παρασκευή, θα σας φέρει αρκετές εκπλήξεις και ευχάριστες συναντήσεις, που θα σας ανανεώσουν. Νέες ευκαιρίες θα σας εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένετε και θα διανύσετε μία ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και χαρούμενη εβδομάδα, αρκεί να βάλετε φρένο στην ορμή σας! Στον τομέα των επαγγελματικών, το κλίμα θα είναι αρκετά αποδοτικό.

Ταύρος

Με την καλή συνεργασία που θα έχετε με τους συναδέλφους, αλλά και με τις σωστές επικοινωνίες, θα καταφέρετε να λύσετε πολλές υποθέσεις, που μέχρι τώρα παρέμεναν στάσιμες. Στον οικονομικό τομέα, δεν διανύετε την ιδανική περίοδο για τολμηρά ανοίγματα. Βάλτε φρένο στην καταναλωτική σας μανία και αποφύγετε τις άσκοπες αγορές, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοείστε σε νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Ζυγό και η νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, κάνει πιο δυναμικό, ευχάριστο, αλλά και κοινωνικό το κλίμα των επικοινωνιών σας.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κινείται στον Τοξότη από την Παρασκευή, παίρνετε τα πάνω σας, αποκτάτε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας και αρχίζετε να αντιμετωπίζετε τη ζωή με περισσότερο χιούμορ. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες και μην δώσετε καμία απολύτως σημασία στα λόγια και τις αντιδράσεις των γύρω σας. Την Κυριακή, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη, θα έχετε πολύ μεγάλη εύνοια και θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά από τα σχέδιά σας.

Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, και τα αισθηματικά σας αρχίζουν να αποκτούν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τώρα θα καταφέρετε μαζί με τον σύντροφό σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσετε πίσω σας όλα τα προβλήματα και τους καβγάδες, που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει και πάλι με μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμικότητα. Η διάθεσή σας για επικοινωνία, καθώς και ο Ερμής που εισέρχεται στον Τοξότη την Παρασκευή, θα σας παροτρύνει να έρθετε σε επαφή με άτομα που εδώ και καιρό σχεδιάζατε να συναντήσετε, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε. Η διαίσθησή σας αυτές τις μέρες θα είναι τονισμένη, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς την Τετάρτη, προκαλώντας σας μία παράξενη, κυκλοθυμική διάθεση, που θα σας προειδοποιεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Γεμίστε το χρόνο σας δημιουργικά και πάνω από όλα, δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ότι πολυτιμότερο έχετε: τον εαυτό σας.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Θα κάνετε υποχωρήσεις, θα προσαρμοστείτε σε κάποιες καταστάσεις, αλλά θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Με το δυναμισμό αλλά και την αυτοπεποίθηση που θα σας χαρίσει ο ορθόδρομος Ποσειδώνα στους Ιχθείς από την Τετάρτη, αλλά και ο Ερμής που θα εισέλθει στον Τοξότη την Παρασκευή, δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα! Το πλανητικό σκηνικό πάλι συνεχίζει να σας φωτίζει και σας φτιάχνει κατά πολύ την διάθεση, φέρνοντάς σας νέες, απρόσμενες και πολύ ευχάριστες αλλαγές! Προετοιμαστείτε

Παρθένος

Ο Ερμής στη νέα του θέση στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, γίνεται ο προσωπικός σας σύμμαχος και σας βοηθά να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδια που είχατε προγραμματίσει το τελευταίο διάστημα. Με τον Δία στο ζώδιό σας, διανύετε μία περίοδο με μεγάλη κινητικότητα, υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσετε, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε έναν πολύ καλό προγραμματισμό, για να τα προλάβετε όλα. Μην αμελήσετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που έχετε, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ελεύθερο σας χρόνο, μακριά από έννοιες και σκοτούρες.

Τα αισθηματικά σας βελτιώνονται, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς την Τετάρτη και να σας χαρίζει έντονο ρομαντισμό και συναίσθημα

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά ζητήματα που σας αφορούν. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα, θα ξεπεραστούν από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Τοξότη ευνοώντας σας και επιτέλους θα νιώσετε ότι η τύχη άρχισε και πάλι να σας χαμογελά! Τις ημέρες που ακολουθούν, οι πλανήτες σας ευνοούν και σας βοηθούν να αποδείξετε τις ικανότητές σας, αλλά και να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρό σας. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθείς από την Τετάρτη και μετά, σας χαρίζει γλυκύτητα, γοητεία, αλλά και ερωτική διάθεση.

Σκορπιός

Τίποτα δεν θα σας χαλάσει το κέφι αυτή την εβδομάδα. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανεβασμένη και με σύμμαχο τον Ερμή, που μέχρι την Παρασκευή θα κινείται στο ζώδιό σας, θα καταφέρετε να ξεμπερδέψετε με κάποια ζητήματα που σας ήταν βάρος. Κέφι, διασκέδαση, γνωριμίες και συναντήσεις με φίλους, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας που σίγουρα θα σας κάνουν να χαλαρώσετε. Από την Κυριακή και ύστερα, με τον Ήλιο να αποχωρεί από το ζώδιό σας και να εισέρχεται στον Τοξότη, θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις και θέματα που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας ελαφρύνει κατά πολύ από άγχη και ανησυχίες. Η ακτινοβολία της πληθωρικής ενέργειας που σας περιβάλλει, θα σας φανεί πολύ χρήσιμη για να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας, αλλά και για να εκπέμψετε μία μυστήρια γοητεία. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιό σας και ο Ήλιος που θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα, θα σας προσφέρουν κάποιες καλές ευκαιρίες, για ένα ζήτημα που σας απασχολεί. Με το δυναμισμό που θα διαθέτετε, θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για κάποιο θέμα, που το περασμένο διάστημα σας απασχολούσε έντονα.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται μέχρι την Παρασκευή στον Σκορπιό και την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας το Σάββατο, σας βρίσκει με ένταση και μεγάλη ενεργητικότητα. Ο απόλυτος τρόπος σκέψης σας, αλλά και η μεγάλη επιμονή σας στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν αυτό το διάστημα στη ζωή σας, θα σας δημιουργήσουν μεγάλη νευρικότητα. Μην ξεσπάσετε σε άτομα που ξέρετε καλά ότι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Προσπαθήστε να ρίξετε λίγο τους τόνους, αφιερώνοντας παραπάνω ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση, αλλά και διασκέδαση. Μπορείτε επίσης να κάνετε κι ένα δωράκι στον εαυτό σας, που σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Υδροχόος

Μία αρκετά ευχάριστη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι γεμάτες από εξόδους, διασκέδαση και έντονη κοινωνική ζωή και γι’ αυτό θα φροντίσει η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε θα είναι πολλές και το κινητό σας θα χτυπάει ακατάπαυστα από φίλους, που θα επιθυμούν να σας μιλήσουν και να σε δουν. Η υποστήριξη που θα δεχτείτε από τα κοντινά σας πρόσωπα θα είναι μεγάλη και αυτή την περίοδο ό,τι ζητάτε από τους δικούς σας, μετά από λίγο θα πραγματοποιείται! Μέχρι τότε όμως, καλό θα είναι να είστε υπομονετικοί και προσεχτικοί στις συναλλαγές και στις επαφές σας, γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ιχθείς

Έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις κατά μέτωπο και να βάλετε οριστικά τελεία και παύλα σε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Οι μέρες από την Τετάρτη και μετά, που ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τι ζώδιό σας, είναι σίγουρα αρκετά ευνοϊκές για να καταστρώσετε νέα σχέδια, αλλά και για να αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα που σας προβληματίζουν. Όμως, και ο Ερμής που εισέρχεται στον Τοξότη την Παρασκευή, είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στις επικοινωνία, αλλά και στην κοινωνική σας ζωή. Να θυμάστε ότι η λύση κάθε προβλήματος είναι η καλή επικοινωνία και συνεργασία.