Σε ηλικία 20 ετών με καταγωγή από την Παλαιστίνη και την Ολλανδία η ξανθιά θεά έχει κατακτήσει τον χώρο του μόντελινγκ και οι… μετοχές της ανεβαίνουν συνεχώς!

Οι προτάσεις από τα αμερικάνικα περιοδικά πέφτουν βροχή, οι κάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές την… ακολουθούν παντού και η Τζίτζι Χαντίντ δείχνει να το απολαμβάνει.

Ήταν μόλις δύο ετών όταν την ανακάλυψε ο συνιδρυτής της Guess, Πολ Μαρτσιάνο, και την έβαλε να ποζάρει στις παιδικές καμπάνιες. Το 2011 υπέγραψε συμβόλαιο με το IMG Models. Ακολούθησαν διαφημίσεις με τον Τομ Φορντ και η καμπάνια της Maybelline. Η Τζίτζι Χαντίντ είναι νέας κοπής it girl, από εκείνα τα πλουσιοκόριτσα που γίνονται διάσημα ανεβάζοντας selfies στα social media

Κολλητές της είναι τα πιο διάσημα κορίτσια του Instagram, η Κένταλ Τζένερ, η Κάρλι Κλος, η Κάρα Ντελεβίν, η Τέιλορ Σουίφτ, η Ελι Γκούλντινγκ και η Αϊρλαντ Μπόλντουιν.

Εκατομμύρια χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ακολουθούσαν την Τζίτζι στην προπόνησή της στο SoulCycle ή στο Gotham Gym του West Village, παρέα με τις διάσημες φίλες της Κένταλ Τζένερ και Αϊρλαντ Μπόλντουιν ή στις βόλτες τους στα «In-N-Out Burger». Μάθαιναν από τις λεζάντες στις φωτογραφίες ότι «περάσαμε μια βραδιά στο σπίτι με σούσι και american horror story στην τηλεόραση». Αυτή η επιδραστικότητα της Τζίτζι, η δημοφιλία της δηλαδή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μαρκ Τζέικομπς και τον οίκο Chanel, που την προσέλαβαν για να περπατήσει στις πασαρέλες τους την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και φυσικά να ανεβάσει φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς της. Η μητέρα της είναι το πρώην μοντέλο και σταρούμπα του ριάλιτι «The Real Housewives of Beverly Hills», Γιολάντα Φόστερ. «Η μητέρα μου ήθελε να έχω μια κανονική ζωή. Μου έμαθε πρώτα να αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι. Και αυτό αποδείχτηκε σωτήριο όταν μπήκα στη βιομηχανία της μόδας», λέει.