Κριός

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας δημιουργεί μια περιστασιακή δυσαρμονία στη σχέση σας με φίλους ή και συνεργάτες. Ωστόσο, ο κάθε χώρος μπορεί από μόνος του να λειτουργήσει θετικά, αρκεί να μην ανακατέψετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αν συνεχίσετε να υπερασπίζεστε τα σχέδιά σας, να ελίσσεστε διπλωματικά, να κρατάτε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν, να μην κοινοποιείτε τα μυστικά και τις βλέψεις σας και να είστε περισσότερο τρυφεροί και συνεργάσιμοι με τον σύντροφο σας, όλα θα πάνε καλύτερα!

Ταύρος

Οι μέρες αυτές, με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, να κινείται στον Ζυγό μέχρι το Σάββατο, σας δίνουν κάποιες λύσεις στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί. Βάλτε μια καινούργια τάξη στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή και μην διστάσετε να εκφράσετε αυτά που σας απασχολούν. Μην αγνοείτε δυσκολίες που προκύπτουν τώρα στον οικογενειακό σας χώρο. Τέλος, τακτοποιήστε καθυστερημένους λογαριασμούς και μην απορρίπτετε προτάσεις. Επίσης, αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα σας βοηθά να αλλάξετε το πρόγραμμα σας έτσι, ώστε να εξυπηρετηθούν πιο άμεσα οι τρέχουσες δουλειές και να καλυφτούν οι ανάγκες σας. Συνεχίζει να σας απασχολεί ο συναισθηματικός και ο οικονομικός τομέας και παρόλο που κρίνετε αυστηρά πράγματα και καταστάσεις, καταφέρνετε να έχετε τελικά τις λύσεις που θέλετε. Φροντίστε να μην κάνετε λάθη σε συναλλαγές και συναναστροφές και μην εμπλέκεστε σε σχόλια. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείτε με πολύ προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές.

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή σας ανασυγκροτεί οικονομικά και ψυχολογικά. Οι καταστάσεις που αναπτύσσονται εξυπηρετούν την εφαρμογή των σχεδίων σας. Αποφύγετε ωστόσο να κρίνετε ανοικτά τρίτους, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο μιας μακροχρόνιας ρήξης. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και δώστε ένα μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου σε εκείνους που σας οφείλουν χρήματα ή αλλά πράγματα που αδυνατούν να σας επιστρέψουν προς το παρόν. Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό το Σάββατο και θα σας δώσει θετικές επιρροές για να περάσετε πολύ καλές στιγμές στη σχέση σας.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες που αφήσατε το προηγούμενο διάστημα. Τα γεγονότα στην εργασία είναι πιο ενθαρρυντικά για την κάλυψη των αναγκών σας και οι προοπτικές να εξυπηρετηθείτε είναι περισσότερες ή να προωθήσετε καλύτερα το αντικείμενο της δουλειάς σου. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό μέχρι το Σάββατο, εξυπηρετώντας την κάλυψη των οικονομικών αναγκών σας ή σχετικών προβλημάτων. Ο Ερμής που κινείται ήδη στον Τοξότη ευνοεί την αξιοποίηση των προτάσεων που θα σας γίνουν, την επέκταση των δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη νέων τρόπων επικοινωνίας με το ευρύτερο περιβάλλον σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να ξορκίσετε τους φόβους σας, να ενισχύσετε το ψυχικό σας θάρρος και να βγείτε νικητές σε μια μάχη που θα δώσετε. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στα οικογενειακά σας μιλώντας με τους δικούς σας, οι οποίοι σας έχουν προκαλέσει ενδεχομένως κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ερωτικά, μην είστε επικριτικοί με τον σύντροφό σας και προσπαθήστε να ελιχθείτε περισσότερο, δείχνοντας κατανόηση στα δικά του προβλήματα. Μέχρι το Σάββατο, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό μεριμνήστε για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία ανεφοδιασμού, οικονομικού και ψυχολογικού.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα κερδίζετε έδαφος στις προσπάθειες επέκτασής σας, και θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά έναν δύσκολο ανταγωνιστή που μπορεί να προκύψει. Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας μέχρι το Σάββατο, εξυπηρετεί τα επαγγελματικά σας, υποδεικνύοντάς σας όμως δύσκολους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσετε. Ο Άρης στο ζώδιό σας παραμένει υποστηρικτής των αισθηματικών σας, αλλά με ένα τρόπο λίγο περίεργο. Η εποχή αυτή βοηθά την εξισορρόπηση διαφορών και αντιθέσεων που βιώσατε στο παρελθόν και βγάζει εύκολα προς τα έξω τον κοινωνικό σας χαρακτήρα. Η σχέση σας θα μπορέσει να πάει καλά, αν δεν αναφερθείτε σε θέματα προβληματικά που έχουν περάσει και στεναχωρούν τόσο εσάς, όσο και τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας στον επαγγελματικό τομέα και να τον υπερασπιστείτε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Οι σχέσεις σας με τους άλλους βελτιώνονται και κάποιες διαφορές σας μπορούν να λυθούν τις μέρες αυτές. Ευνοείστε επίσης σε νομικές διευθετήσεις και προώθηση σχεδίων, σε σπουδές και σε επαγγελματικά ταξίδια. Οργανώστε λίγο καλύτερα μια δημιουργική δραστηριότητα που έχετε αρχίσει και η οποία διακόπηκε κάτω από το βάρος των τελευταίων γεγονότων, και θα ανανεωθείτε πλήρως.

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα αν εντείνετε τις προσπάθειές σας, οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι, που έχετε στο μυαλό σας εδώ και πολύ καιρό. Οργανώστε πιο σωστά την καθημερινότητά σας, έτσι ώστε να την αξιοποιήσετε επικοινωνιακά και παραγωγικά. Οι μέρες, με την Αφροδίτη να κινείται μέχρι το Σάββατο στον Ζυγό, είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε με την λύση ενός προβλήματος στον εργασιακό χώρο. Είναι μια εποχή που μπορείτε να υλοποιήσετε τις προσδοκίες σας, ενώ γενικότερα οι πλανήτες σας βοηθούν σημαντικά να αναδιοργανώσετε τους στόχους, προκειμένου να έχετε καλύτερη κάλυψη στην πορεία. Πάντως μην αφήνετε το χρόνο να φεύγει αναξιοποίητος, κυρίως στο κλείσιμο διάφορων εκκρεμοτήτων, κουραστικών μεν, αναγκαίων δε.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και οικονομικά. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να διατηρεί αντιξοότητες και δυσκολίες στα επαγγελματικά, από την άλλη όμως συνεχίζει να σας βοηθά στην αισθηματική σας ζωή. Στο μεταξύ, η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη προτάσεις και αντιθέσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις βασικές ισορροπίες, να καλύψετε τα νώτα σας να μην ξεκινήσετε διαφωνίες και πολέμους και αν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάτι δύσκολο στα επαγγελματικά, να προτιμήσετε την διαδικασία του συμβιβασμού ή της υποχώρησης, σε σχέση με ό,τι δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή σας βοηθάει να αρχίσετε τις προσπάθειες, προκειμένου να πετύχετε κάτι που θέλετε πολύ. Οι εξελίξεις επιταχύνονται στα θέματα που σας απασχολούν και τώρα θα έχετε ευχάριστα αποτέλεσμα από αυτές. Ενθαρρυντικές είναι και οι ενδείξεις στον εργασιακό χώρο, προκειμένου να νιώσετε πιο ασφαλείς ή να φανείτε εσείς οι ίδιοι αποτελεσματικοί στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Το οικονομικό συνεχίζει να σας απασχολεί και θα πρέπει να το προσέξετε. Στην κοινωνική σας ζωή θα διακριθείτε ή μπορεί και να πετύχετε έναν προσωπικό σας στόχο, ιδιαίτερα μέχρι το Σάββατο, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό. Το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό, αποφύγετε να παρασυρθείτε σε αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες.

Ιχθείς

Αυτή η εβδομάδα σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, προκειμένου να τις αξιοποιήσετε στην εργασία σας. Η Αφροδίτη στη νέα της θέση στον Σκορπιό από το Σάββατο και μετά, σας κάνει προνομιούχο στα αισθηματικά και σας βοηθά να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μια μικρή καθυστέρηση θα παρατηρηθεί σε κάποια έσοδα ή σε μια βοήθεια τρίτων που περιμένετε. Δεν θα λείψουν διαφωνίες με δικά σας πρόσωπα, οι οποίες σχετίζονται με τον διαφορετικό τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποια θέματα. Ωστόσο, η Σελήνη στην Παρθένο από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, θα σας βοηθήσει σημαντικά ή θα μεσολαβήσει για να συναντήσετε ανθρώπους, που θα σας φανούν πολύτιμοι.