Χαρίκλεια Νιάγκου
Κατερίνα Μιχαλίτση
Φωτεινή Πεσκέση
Μαρία Φώτη
Ιωάννα Σμυρλή
Ευθυμία Καραδήμου
Χρήστος Καραχάλιος
Χριστίνα Πανωρίου
Ντόρα Τσούτσου
Δανάη Βλαχάκη

Οι νικήτριες θα λάβουν mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό
Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη, στις 20/1 οπότε και θα γίνει η κλήρωση για τους 8 τυχερούς που θα αποκτήσουν την δραστική κρέμα αντιγήρανσης AGELOSS REJUVABOLIC, δώρο συνολικής αξίας 372€. Οι νικητές θα λάβουν mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.


Νέα για πάντα, χάρη στην ουσία της μακροζωϊας, τη ρεσβερατρόλη

Έχοντας ως κύρια συστατικά της τα αναζωογονητικά εκχυλίσματα βοτάνων, πάνω από 100 αντιγηραντικά θρεπτικά συστατικά, αλλά κυρίως τη ρεσβερατρόλη, η απολαυστική κρέμα Ageloss Rejuvabolic, της Nature’s Plus, απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα και διεισδύει σε βάθος. Κάτι άλλο που εντυπωσιάζει είναι η εκπληκτική αντιοξειδωτική ισχύ της (6000 total ORAC), που δρα και εξουδετερώνει και της 5 βασικές ομάδες ελευθέρων ριζών οι οποίες προκαλούν πρόωρη γήρανση.

Τα οφέλη της Ageloss Rejuvabolic

- ενυδατώνει και θρέφει τις στιβάδες του δέρματος καθυστερώντας την εμφάνιση ρυτίδων

- καταπολεμά τις δυσχρωμίες και τις πανάδες που οφείλονται στην ηλικία

- αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος

- κάνει λεία και ομοιόμορφη την επιφάνεια της επιδερμίδας

- χαρίζει άνεση και ενυδάτωση

Τα συστατικά της

1. Μείγμα MoisturBOLICTM: Μείγμα με ρεσβερατρόλη, βούτυρο καριτέ, MSM, εκχύλισμα καρπού και φύλλου ελιάς, άνθους χαμομηλιού, φύλλου καμέλιας και ροδιού, χυμό φύλλου αλόης, οξική τοκοφερόλη και καπριλικά/καπρικά τριγλυκερίδια (από έλαιο καρύδας).

2. Μείγμα AgeLoss First Day: εκχύλισμα ανανά, λεμονιού, σπόρων αννάτου, κουρκουμά, φύλλου ιερού βασιλικού, καρπού και περιβλήματος σταφυλιού, καρπού άμλας, ρίγανης και φύλλου guava, ασκορβικό οξύ, βήτα-καροτένιο, βιοτίνη, βρομελίνη, παντοθενικό ασβέστιο, πράσινο τσάι, κυανοκοβαλαμίνη, ακετυλ-κυστεΐνη, αλανίνη, γλουταθιόνη, γλυκίνη, κιτρικό ψευδάργυρο, βιταμίνες Β3 και Β9.

3. Μείγμα Rejuvabolic: Κομμάτια από φράουλα, κεράσι, δαμάσκηνο, καρπό βατόμουρου, cranberry και άγριο μύρτιλλο, κουερσετίνη, εκχύλισμα σταφυλιού, βιταμίνη Β2, υδροχλωρική θειαμίνη, τοκοφερόλη, Q10 και ιχνοστοιχεία από τα βουνά Σιέρα.

Tι ΔΕΝ περιέχει: Parabens