Κριός

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξετε αυτήν την εβδομάδα στον τομέα της εργασίας σας, καθώς οποιοδήποτε λάθος, ακόμα και το πιο μικρό, μπορεί να σας οδηγήσει σε διάλυση κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας ή συμφωνίας. Πολλές θα είναι οι ενστάσεις και οι διαφωνίες με συνεργάτες και συναδέλφους και πρέπει να κάνετε σωστούς και μετρημένους χειρισμούς. Αρκετό άγχος σας περιμένει και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με διαπληκτισμούς και εντάσεις στη σχέση σας, ενώ ο σύντροφός σας δεν θα έχει την πρόθεση να σας καταλάβει, αλλά ούτε και να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Τα αισθηματικά σας είναι σε μια κρίσιμη περίοδο καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φερθείτε με ωριμότητα και σεβασμό απέναντι στον σύντροφό σας και μην βλέπετε τα πράγματα μονόπλευρα, γιατί στο τέλος εσείς θα χάσετε.

Ταύρος

Επαγγελματική άνοδος σας περιμένει αυτήν την εβδομάδα, με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη να κινείται για τελευταίες μέρες στον Τοξότη και να σας ευνοεί, κάνοντας τα όνειρά σας πραγματικότητα. Τα πράγματα πλέον κυλούν όπως επιδιώκετε και οι συμφωνίες που θα κλείσετε τώρα, θα σας αποφέρουν άμεσα σημαντικά κέρδη. Στα αισθηματικά, έρωτας, αγάπη και πάθος θα κυριαρχήσουν στη σχέση με τον σύντροφό σας και θα ανανεωθείτε. Η τύχη είναι με το μέρος σας σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και αξιοποιήστε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά έρχονται αναπάντεχα έξοδα. Δείξτε υπομονή και καλύψτε όσα περισσότερα μπορείτε.

Δίδυμοι

Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα σε κανέναν από τους τομείς που σας προβληματίζουν, γιατί το «σκληρό» πλανητικό σκηνικό θα κάνει άνω κάτω τη ζωή σας. Φροντίστε να είστε διακριτικοί και εχέμυθοι και μην εμπιστεύεστε άτομα, που έχετε αμφιβολίες για το χαρακτήρα τους. Να είσαι συγκρατημένοι σε κάποιες συζητήσεις, γιατί αλλιώς μπορεί να στραφούν εναντίον σας άνθρωποι από την οικογένεια σας ή τον εργασιακό χώρο. Στα αισθηματικά, η σχέση με τον σύντροφό σας χρειάζεται δουλειά και εσείς μάλλον δεν έχετε τη διάθεση να την φτιάξετε. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδά σας μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεστε από τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και από την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα την Κυριακή στον Λέοντα. Αφιερώστε χρόνο στην υγεία σας και την εξωτερική σας εμφάνιση που έχετε παραμελήσει και μην διστάσετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να βελτιωθείτε σε αυτούς τους τομείς. Καλή τύχη θα έχετε στα οικονομικά, ενώ στα επαγγελματικά ήρθε ο καιρός να διορθώσετε τα ατοπήματα και τις επιπολαιότητες του παρελθόντος, ώστε να στρώσετε το δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες. Στα αισθηματικά κοιτάξτε μπροστά και με την βοήθεια της Αφροδίτης, που μέχρι το Σάββατο θα κινείται στον Τοξότη, όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα δώστε προσοχή σε νομικά ζητήματα που εκκρεμούν και μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας. Στα οικονομικά μην σπαταλάτε χρήματα εκεί που δεν είναι απαραίτητο και αποφύγετε άσκοπες ενέργειες, που μπορεί να σας οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείτε από την Πανσέληνο στο ζώδιό σας την Κυριακή, δώστε παραπάνω προσοχή στην υγεία σας και φροντίστε τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει. Στα αισθηματικά κάποιες τεταμένες καταστάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα σας χαλάσουν τη διάθεση και θα χρειαστεί να επιδείξετε μεγάλη υπομονή για να το ξεπεράσετε. Στα αισθηματικά, η θέση της Αφροδίτης μέχρι το Σάββατο στον Τοξότη σας κάνει λίγο παραπάνω γκρινιάρη από ό,τι συνήθως και αυτό μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας.

Παρθένος

Μην αφήνετε τους γύρω σας να σας καθοδηγήσουν σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και την αισθηματική σας πορεία, ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό θα σας μπερδέψει για τα καλά και θα σας δημιουργήσει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένετε. Σκεφτείτε σοβαρά τις ενέργειές σας και φερθείτε έντιμα και ξεκάθαρα, γιατί οι υπόγειες διαδρομές και οι κρυφές ενέργειες θα σας οδηγήσουν μόνο σε επανειλημμένα λάθη. Στα επαγγελματικά σου, η κατάσταση θα είναι στάσιμη έως και αρνητική, λόγω του το ότι Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία και οι επικοινωνίες γίνονται πιο δύσκολες από ό,τι συνήθως. Στα οικονομικά θα μπορέσετε να τα πάτε πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσετε χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείτε, θα μπορέσετε να κάνετε αρκετές οικονομίες.

Ζυγός

Μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας απαιτεί αυτή η εβδομάδα από εσάς, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεστε από την ανάδρομη πορεία του Ερμή και ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά. Λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας φέρουν σε δυσμενή θέση. Στο σκηνικό της καθημερινότητάς σας μπορεί να πρωταγωνιστήσει και μία ακούσια αλλαγή εργασίας ή διάλυση συμφωνιών, που τόσον καιρό έχετε επιδιώξει. Στον αισθηματικό τομέα, αν δεν χειριστείτε καλά την κατάσταση που επικρατεί, τότε είναι πιθανές έντονες κόντρες και διαμάχες, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε οριστική ρήξη με τον σύντροφό σας. Τα οικονομικά σας είναι σε δύσκολη εβδομάδα, αφού τα έξοδά σας θα αυξηθούν.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, αφήστε τα πρέπει και τα «μη» και βάλτε σε λειτουργία τα θέλω σας και τις ανάγκες σας. Η αλήθεια είναι ότι θα δεχτείτε αρκετές πιέσεις λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή και η ψυχολογική και σωματική σας κατάσταση, βρίσκεται ήδη στα άκρα. Η τύχη γυρίζει με το μέρος σας από το Σάββατο και μετά με την νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Την Κυριακή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Λέοντα να περιμένετε σταθερότητα στα οικονομικά. Στα επαγγελματικά, θα έχετε πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σας και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια, που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξτε προσοχή σε επικείμενες συνεργασίες.

Τοξότης

Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεστε από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί, καθώς τα γεγονότα συχνά θα τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας, οπότε θα τονίσουν έντονα την ανασφάλειά σας. Θα αισθανθείτε πιεσμένοι, τόσο λόγω της κατάστασης στα οικονομικά, όσο και επειδή θα νιώσετε ακάλυπτοι συναισθηματικά. Μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση και προσπαθήστε να κάνετε οικονομία δυνάμεων. Πρέπει να σκεφτείτε πιο ώριμα και να πράξετε αναλόγως. Προσοχή στα έξοδα τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σας πιέζουν. Πρέπει να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές ας υποχρεώσεις και να μην δημιουργήσετε νέες.

Αιγόκερως

Η νευρικότητα που θα σας προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα στραφούν ενάντια στα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος (τα οποία πιθανώς να μην σας φταίνε σε τίποτα) και θα έρθετε σε ρήξη μαζί τους, γεγονός που θα μετανιώσετε πολύ γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να προσέξετε πολύ τις κινήσεις σας, αλλιώς θα συνειδητοποιήσετε με απότομο τρόπο ότι δεν έχετε πλέον την πολυτέλεια να ξεσπάτε τα νεύρα σας χωρίς κανένα κόστος. Στον αισθηματικό τομέα, ανοιχτείτε και δείξτε την αγάπη σας στον σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά, χρειάζεται να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσετε πιστά. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές και για να τις προλάβετε πρέπει να είσαι συγκεντρωμένοι. Όσο για τα οικονομικά, εκεί θα έχετε ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σας αποφέρουν κέρδη.

Υδροχόος

Οι αντιφατικές καταστάσεις που θα προκαλέσουν αυτήν την εβδομάδα οι πλανήτες, θα σας μπερδέψουν για τα καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικοί. Από τη μία απροσδόκητα γεγονότα θα δώσουν ευκαιρίες σε ορισμένους τομείς, από την άλλη θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εξελίξεις, από τις οποίες δε θα μπορέσετε να κρατήσετε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αν δεν είστε σίγουροι, μην αναλάβετε επιπλέον ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Οι ημέρες είναι καλές για να επαναπροσδιορίσετε τους κοινούς σας στόχους με το σύντροφό σας και να βάλετε νέα πλάνα στην ζωή σας. Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δέσει συναισθηματικά.

Τα οικονομικά θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση για να μην ξεφύγετε.

Ιχθείς

Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς και αυτό γιατί εδώ και καιρό έχετε αφήσει τους άλλους να κάνουν κουμάντο στα επαγγελματικά σας και κινδυνεύετε να χάσετε το παιχνίδι. Βάλτε τάξη και αναλάβετε τις ευθύνες σας, όσο κι αν αυτό είναι κουραστικό. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, γιατί πολύ γρήγορα δε θα μπορέσετε να μαζέψετε τα λάθη σας. Είναι απαραίτητο τώρα να απαλλαγείτε από οποιεσδήποτε «εξαρτήσεις» και να προετοιμαστείτε για καθοριστικής σημασίας αλλαγές, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Ειδικά στα οικονομικά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, για να μην χάσετε χρήματα.