«Κάθε μέρα πιστολάκι, ίσιωμα, βαφή κάθε μήνα… Στην κυριολεξία έχω ταράξει τα μαλλιά μου, και δεν ξέρω πώς θα τα επαναφέρω. Ποια είναι η γνώμη σας;», παραπονιέται η Ντίνα. Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά e-mails που λαμβάνουμε στο Vita σχετικά με τα μαλλιά. Πώς θα τα λοιπόν θα τα κάνουμε ξανά στιλπνά, δυνατά και υγιή.

«Tα μαλλιά είναι ζωντανά και πολύτιμα, γι’αυτό πρέπει να τα σεβόμαστε». Τάδε έφη ο πρωτοπόρος Patrick Ales, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη μάρκα Phyto Paris, ο οποίος αξιοποίησε τα μυστικά της φύσης για να ομορφύνει τα μαλλιά μας.

Στην περίπτωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών που υφίστανται εξωτερικές επιθέσεις, τι έχει να μας προτείνει; Φυτική κερατίνη. «Τα μαλλιά σπάνε, κάνουν ψαλίδα, είναι θαμπά και ξηρά, μπερδεύονται εύκολα, γιατί έχει καταστραφεί η πολύτιμη πρωτεϊνη τους, η κερατίνη. Όσο πιο πολύ εκτίθεται η τρίχα στις εξωτερικές επιθέσεις, τόσο περισσότερο η κερατίνη της φθείρεται, μειώνεται, και η υγρασία της τρίχας εξατμίζεται. Δυστυχώς τα μαλλιά δεν μπορούν να δημιουργήσουν κερατίνη. Έτσι τους την προσφέρουμε εμείς», εξηγεί η hair expert Στέλλα Σουλελέ.

Η PHYTO δίνει τη λύση με τη σειρά PHYTOKÉRATINE ΕΧΤRΕΜΕ, η οποία περιέχει 100% φυτική κερατίνη, η οποία μοιάζει με εκείνη της τρίχας, εισχωρεί στην καρδιά της, και κάνει ολική επανόρθωση και αποκατάσταση της φυσικής αρχιτεκτονικής των μαλλιών.

3 βήματα για να επαναφέρουμε την υγεία στα μαλλιά

1. Σαμπουάν PHYTOKÉRATINE EXTRÊME SHAMPOO: Eπανορθώνει, θρέφει εντατικά και καθαρίζει με εξαιρετική ηπιότητα τα μαλλιά αφήνοντάς τα μεταξένια και απαλά. Στην καρδιά της κατά 95% φυσικής σύνθεσης είναι η φυσική κερατίνη, το βούτυρο σαπότης και το έλαιο μπαομπάμπ. Χωρίς σιλικόνες.

2. Μάσκα PHYTOKÉRATINE EXTRÊME MASQUE: Διεισδύει στην καρδιά της τρίχας για να την επανορθώσει και να τη θρέψει χωρίς να τη βαραίνει. Χωρίς σιλικόνες.

Τip: Μετά το λούσιμο, την εφαρμόζουμε στα μαλλιά για 2-3 λεπτά. Αν τα μαλλιά μας είναι πυκνά, την αφήνουμε λίγο περισσότερο.

3. PHYTOKÉRATINE EXTRÊME CRÈME: Λεπτόρρευστη κρέμα που δεν ξεπλένεται. Θρέφει εντατικά και προστατεύει από θερμότητα έως τους 220° C. Χαρίζει πειθαρχία και λάμψη στην τρίχα.

Tip: Καθημερινά σε στεγνά μαλλιά: 2 με 4 πιέσεις ανάλογα με το πάχος της τρίχας και το μήκος των μαλλιών. Σε νωπά μαλλιά: Πριν από το styling, το brushing ή το ίσιωμα. Εφαρμόζουμε από τις άκρες κι ανεβαίνουμε κατά μήκος των μαλλιών έως τη μέση.