Η Βίκυ Καγιά, είναι ίσως το μοναδικό μοντέλο στην Ελλάδα, που έχει διανύσει μια τόσο πλούσια διεθνή καριέρα. Επιχειρηματίας σήμερα η πανέμορφη Βίκυ είναι σύζυγος του επιχειρηματία Ηλία Κρασσά και βέβαια η πανευτυχής μαμά της επτά μηνών Μπιάνκα.

Αν και αποφεύγει να δείχνει το πρόσωπο του μωρού της στα social media, φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες που να προδίδουν την οικογενειακή τους ευτυχία, χωρίς να γίνονται περισσότερες αποκαλύψεις. 

Για τη φωτογραφία της μικρούλας Μπιάνκα όταν έκλεισε τους 6 μήνες, συμπλήρωσε διακριτικά: «Δείτε ποια έγινε έξι μηνών και επιτέλους κάθεται μόνη της!» 

Ενώ η λιτή λεζάντα «Like mother like daughter», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία με τα υπέροχα και μοδάτα παπούτσια μητέρας και κόρης.

Μια πρόσφατη φωτογραφία της Βίκυς Καγιά στο Instagram, έγινε αφορμή για νέα σχόλια για την επιλογή της να διαβάζει γαλλικά παραμύθια στην 10 μηνών κόρη της

H ίδια έδωσε τη δική της απάντηση και εξήγησε τον λόγο που της διαβάζει γαλλικά παραμύθια.

«Δεν μπορώ να μπω σε αυτή την διαδικασία, γιατί αυτά τα πράγματα είναι μικρά σχόλια και δεν πρέπει καν να λέγονται όσον αφορά και ένα βρέφος. Απ’την άλλη η φίλη μου που θα την βαπτίσει ζει στο Παρίσι τι να κάνουμε; Αυτά τα δώρα της έστειλε.

Αυτά έχουμε στο σπίτι. Εικονίτσες είναι με γατάκια, σκυλάκια και της τα έστειλε η νονά της από το Παρίσι. Εγώ είμαι υπέρ της πολυγλωσσίας. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν εκατό φροντιστήρια αν ο γονιός μπορεί να τα διδάξει».

Ακολουθήστε το στο Google News