Κριός

Η εβδομάδα αυτή, μπαίνει στην ζωή σας με έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και σας βοηθά αισθητά να ανανεωθείτε, εκεί που έχετε χάσει την ενέργεια σας. Μην αγνοείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μην ελπίζετε ότι τα πράγματα μπορούν να καλυφθούν από κάποιο θαύμα. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν την Πέμπτη, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και να ευνοεί την επαγγελματική σας πρόοδο, απαιτούν σαφήνεια και περισσότερο κόπο από την μεριά σας για να ευδοκιμήσουν. Προσοχή πρέπει να δείξετε μόνο το Σαββατοκύριακο, στα επαγγελματικά που το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει αρνητικά, ώστε να προλάβετε απρόβλεπτες συνέπειες.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα αρχίζετε να βλέπετε πολλές καταστάσεις από μία διαφορετική, πιο αισιόδοξη σκοπιά. Τόσο η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιό σας από την Τετάρτη, όσο και η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στον Κριό θα σας ευνοήσουν, με αποτέλεσμα η χαμένη ηρεμία να έρχεται ξανά στην καθημερινότητά σας κι εσείς να αρχίζετε να σκέπτεστε μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα. Οι μέρες θα είναι ιδανικές για να ασχοληθείτε ουσιαστικά και αποδοτικά με όλα τα θέματα που σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για την επαγγελματική σας πορεία και την προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

Νέες ευκαιρίες και πρωτότυπες ιδέες στα επαγγελματικά ορίζει αυτή η εβδομάδα για εσάς, με τις καλές επιρροές που δέχεστε από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από την Τρίτη και μετά. Την επόμενη ημέρα όμως, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο και να βάζει εμπόδια στις επιδιώξεις σας θα πρέπει να έχετε το νου σας και να βλέπετε αυτές τις ευκαιρίες, ώστε να τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Την Πέμπτη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και σε συλλογικές εργασίες και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες, νέες φιλίες και συμμετοχές σε συλλογικές δραστηριότητες. Σημαντικές υποθέσεις σας προωθούνται, ενώ παράλληλα οι ισορροπίες σας επανέρχονται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα, θα κληθείτε να λύσετε προβληματικές υποθέσεις που υπάρχουν από παλιά, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι ημέρες θα κυλήσουν με πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις και, σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, κάποια δικά σας άτομα σας πλησιάζουν και σας φορτίζουν με τα δικά τους προβλήματα. Επαγγελματικά, θα πρέπει να δείτε ορισμένες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, γιατί ενδέχεται τρίτα πρόσωπα να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα, που θα σας εκνευρίσουν. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για καινούργια ξεκινήματα και νέες συνεργασίες. Η νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο από την Τετάρτη και μετά, σας κάνει πιο ισχυρογνώμονες, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις! Στα οικονομικά, έχετε κάνει πάρα πολλά ανοίγματα

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα θα αισθανθείτε πολλές καταστάσεις να σας πιέζουν ψυχολογικά και να ζητούν επιτακτικά λύσεις. Βάλτε προτεραιότητες, να μην τα κάνετε όλα μαζί. Αν δείτε πως δεν προλαβαίνετε μην διστάσετε να ζητήσετε από τους ανθρώπους που ανήκουν στο στενό σας περιβάλλον να σας βοηθήσουν. Την Πέμπτη, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό και να κάνει το κλίμα ιδιαίτερα εκρηκτικό, θα έχετε μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα, αν θέλετε να τους… «κατατροπώσετε» όλους! Από την Τρίτη και μετά όμως, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό και θα σας ευνοήσει, οι επικοινωνίες σας θα διευκολυνθούν και θα καταφέρετε να μιλήσετε ξεκάθαρα στον σύντροφο και στην οικογένειά σας για όλα όσα σας απασχολούν. Στα οικονομικά, έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε και αυτό σας αγχώνει και σας αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Κριού και να σας ευνοεί, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε ουσιαστικά με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και δεν θα σας μένει καθόλου χρόνος για να προσέξετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Την Πέμπτη, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο, θα έχετε μεγάλη αισιοδοξία και δυναμισμό, ώστε να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε και η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σας, ώστε να ισορροπήσουν οι καταστάσεις, που δεν είναι καλές. Επαγγελματικά, μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και από την Τετάρτη και μετά, που ο κυβερνήτης σας θα εισέλθει στον Ταύρο και θα ευνοήσει τέτοιου είδους ενέργειες, να τις πραγματοποιήσετε.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ευχάριστη για την ζωή σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης, του κυβερνήτη σας, από την Τρίτη και μετά στο ζώδιο του Κριού, θα σας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο της πειθούς και θα προσελκύσετε τους κατάλληλους ανθρώπους, για την εξέλιξη της δουλειάς σας. Με αυτό το εφόδιο, αδράξτε της ευκαιρίας για να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Την Πέμπτη, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο θα σας δώσει όλα τα φόντα και το δυναμισμό που χρειάζεστε ώστε να πετύχετε τους στόχους σας με πολύ μεγάλη ευκολία. Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε σε εγρήγορση, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσείς δεν θα ξέρετε με τι να πρωτοασχοληθείτε. Τα οικονομικά δεν είναι όπως τα θέλετε, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείτε με πολλή σύνεση και να μην κάνετε καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

Σκορπιός

Τώρα ξεκινάει μία εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές για το ζώδιό σας. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στο ζώδιο του Κριού από την Τρίτη και μετά, το κλίμα σε κάθε είδους επαφές θα είναι καλό και αν δείτε τα πράγματα με ηρεμία και κινηθείτε ανάλογα, θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας αλλά μιλήστε με δικά σας άτομα για όλα αυτά που σας απασχολούν. Έχετε το νου σας, γιατί η κυκλοθυμική σας διάθεση μπορεί να σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Στα αισθηματικά, θα μπείτε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσετε μερικά θέματα με τον σύντροφό σας αλλά φροντίστε να μιλήσετε σε χαμηλούς τόνους, για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τη γκρίνια.

Τοξότης

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να εξετάσετε μία προς μία με σύνεση και ρεαλισμό, προκειμένου να μπορέσετε να καταλήξετε στην πιο συμφέρουσα. Φροντίστε να περιορίσετε το άγχος που έχετε για διάφορα άλλα θέματα και μην τρελαίνεστε με την πρώτη δυσκολία που πιθανόν να παρουσιαστεί. Αναβολές και καθυστερήσεις είναι τα συνήθη φαινόμενα, λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Δία, γι’ αυτό μην αγχώνεστε χωρίς λόγο. Η εργασία σας πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσετε να ξεκουράζεστε περισσότερο, γιατί χάνετε πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείτε και προτάσεις για να τα βελτιώσετε ακόμα περισσότερο. Επίσης, θα τακτοποιήσετε με δυναμισμό τις οικονομικές εκκρεμότητες που σας προβληματίζουν.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σας με τις καλές επιρροές που σας χαρίζει η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από την Τρίτη και μετά, και θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας με την πολύτιμη βοήθεια που θα σας δώσουν οι συνεργάτες σας. Πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα δεν δίνατε λύσεις καθώς σας δέσμευε η συναισθηματικότητά σας, αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να τις ξεκαθαρίσετε. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το οικογενειακό σας περιβάλλον, που θα σας δώσει αυτόματα λύσεις σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί έντονα. Αφιερώστε ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σας ζωή και να μην αναλώνεστε σε δευτερεύοντα θέματα. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν.

Υδροχόος

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό από το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας δίνει πολύ καλές επιρροές, προκειμένου να λύσετε πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σας αγχώνουν και σας αποσυντονίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα είναι στα ύψη και θα κάνετε αρκετά καινούργια ξεκινήματα, με σημαντικές προοπτικές σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Την Τετάρτη, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο, δώστε μεγαλύτερη προσοχή από ό,τι συνηθίζετε σε συζητήσεις που θα κάνετε με οικογενειακά σας πρόσωπα, γιατί τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν στα άκρα χωρίς να το καταλάβετε. Αν αποφασίσετε να μιλήσετε στο ταίρι σας για τα προβλήματα, που σας απασχολούν, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τη νέα της θέση, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά του! Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και αν μείνεις συγκροτημένοι, θα βάλετε τώρα τις βάσεις για να πάτε την καριέρα σας ένα βήμα πιο πέρα.

Ιχθείς

η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα και θέματα, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Στα επαγγελματικά, θα μπορέσετε να κάνετε καινούργιες συνεργασίες, αλλά και στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα κυλήσουν ανέλπιστα καλά… Τις καθυστερήσεις ή τις ανατροπές που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας καλό θα είναι να τις χειριστείτε με διπλωματικότητα και να μην σας πάρουν από κάτω, γιατί θα είναι προσωρινές. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό, πλησιάστε περισσότερο την οικογένεια σας και μιλήστε μαζί της για όλα όσα σας έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν από τις συμπεριφορές κάποιων οικείων σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες.